bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Воркшоп з архітектурної фотографії (Львів)
24.05.2018

Центр міської історії запрошує зголошуватись на воркшоп з архітектурної фотографії «Фототектура модернізму» усіх, хто має базові вміння фотографування і працює або цікавиться (з) архітектурною фотографією і (або) модернізмом у архітектурі. Дедлайн - 15 червня 2018 року. 

Більше тренінгів у розділі Тренінги

Воркшоп складатиметься з двох дводенних модулів - 20-21 липня і у вересні 2018 р.

Опис
Архітектурна фотографія є однією з форм діалогу поміж ідеями архітектора, баченням фотографа і сприйняттям глядача. Процес фотографування, як і його результат, дають можливість розуміти архітектурне середовище у інший спосіб, ніж безпосередня взаємодія з ним.

Воркшоп зосередиться на способах розповідати та проблематизувати архітектуру через фотографію та, технічних особливостях цього процесу.

Головним фокусом воркшопу будуть реалізовані у Львові об’єкти Анатолія та Музи Консулових. Ці проекти стали помітними прикладами повоєнної архітектури, яка сьогодні залишається малодослідженою. Простежити процес її формування допоможуть креслення, рисунки та фото з приватного архіву подружжя архітекторів, оцифруванням якого зараз займається архітекторка Катерина Консулова в межах проекту Міський медіаархів Центру міської історії.

Воркшоп є намаганням розширити дискусію про значення пізнього модернізму як спадщини і як середовища для життя. Учасники працюватимуть над власними проектами, які через фотографію стануть спробою актуалізувати тему архітектури модернізму другої половини ХХ століття у Львові.

Формат
Воркшоп складатиметься з 2-ох дводенних модулів. Перший модуль відбудеться 20-21 липня, а другий – у вересні 2018 року. Під час модулів триватимуть спільна робота над ідеями фотопроектів, обговорення і презентації у групі. У період між модульними блоками передбачена індивідуальна робота у просторі міста, а у жовтні і листопаді – підготовка проектів для спільної виставки, яку будуть здійснювати куратори із можливим залученням учасників. Воркшоп також є першим кроком до співпраці з фотографами в рамках проекту "Інтерактивний Львів".

Участь передбачає присутність на 2 модулях і роботу над власним проектом у Львові. 
Участь є безкоштовною. 

Т’ютори Олексій Биков, Наталя Мисак, Ольга Заречнюк.

Заявка на участь у воркшопі повинна містити:
- CV
- короткий мотиваційний лист (до 300 слів)
- серія (3-7) фотографій архітектурного об'єкту(ів) або середовища, які розкривають їхній характер з коротким супровідним текстом довільної форми (до 300 слів)

Заявки прохання надсилати одним файлом у форматі .pdf на адресу [email protected] із зазначенням у темі листа "Архітектурна фотографія".

Кінцевий термін подачі зголошень: 15 червня 2018 року
Оголошення результатів: 22 червня 2018 року

За додатковою інформацією просимо звертатися до Тараса Назарука, координатора "Інтерактивного Львова" [email protected]

Детальна інформація про воркшоп і т'юторів на сайті Центру: http://www.lvivcenter.org/uk/conferences/conferences/2785-18-07-21/

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.