bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Чотириденний тренінг «Енергоефективність у промисловості» (Суми)
07.05.2018

14-17 травня 2018 в м. Суми  відбудеться тренінг«Енергоефективність у промисловості». Тренінг спеціально розроблений ЄБРР для підвищення спроможності спеціалістів підприємств та консультантів, що працюють у сфері енергоефективності в Україні. Дедлайн - 9 травня 2018 року. 

Більше тренінгів у розділі Тренінги

Центр підтримки бізнесу м. Суми запрошує фахівців підприємств та консультантів, що займаються питаннями енергоефективності та енергоаудиту, взяти участь у тренінгу “Енергоефективність у промисловості”, який відбудеться 14-17 травня 2018 року в м. Суми на базі Конгрес-центру СумДУ (вул. Покровська, 9/1). 

Тренінг підтримується Європейским банком реконструкції та розвитку в рамках ініціативи “EU4Business” Європейского Союзу.

Вперше в Сумах протягом чотирьох днів три фахівці провідної міжнародної консалтингової та інженерної компанії “LDK Consultants Engineers and Planners” - Костас Теофілактос, Томас Філіппу та Олександр Овдієнко - проведуть спеціально розроблений інтенсивний навчальний практикум, спрямований на підвищення стандартів реалізованих проектів з енергоефективності.

Поєднуючи теорію, методології та тематичні приклади, цей курс розглядає різні галузі промисловості, включаючи сільське господарство, виробництво цементу та харчових продуктів, скла, паперу, і буде охоплювати:

• Енергетичні системи та комунальні послуги у промисловому середовищі;
• Когенерація тепла та енергії;
• Оцінка та розрахунки викидів парникових газів (ПГ);
• Двигуни, Приводи, Стиснене повітря, Насоси 
• Котли, Парові системи
• Проведення енергоаудиту: методологія, процес та звітність;
• Оцінка капітальних інвестицій та аналіз витрат та вигід заходів з енергоефективності;
• Розробка та впровадження заходів з енергоефективності;
• Основні елементи консалтингового процесу та управління циклом проекту.
• Фактичне проходження енергетичного аудиту на промисловому підприємстві, включаючи демонстрацію портативних приладів. Учасники будуть розробляти техніко-економічний аналіз заходів енергоефективності.

Курс є інтерактивним, з акцентом на практичні інструменти, вправи та тематичні дослідження, які слід застосовувати у бізнесі.

Програма тренінгу за посиланням: http://u.to/y7wOEg

Кількість учасників обмежена.
Для участі обов’язкова попередня реєстрація до 9 травня за посиланням:
https://form.jotformeu.com/81093060228349

Вартість навчання складає 3750 гривень. Курс буде проводитись англійською мовою з синхронним перекладом. Вартість навчання включає в себе матеріали тренінгу, харчування та подальший консалтинг/коучинг, наданий через два місяці після завершення курсу.

По закінченню курсу учасники отримають сертифікати.

Для отримання додаткової інформації щодо подання заявок, будь-ласка, відправте електронне повідомлення на [email protected] та зателефонуйте за номером (050) 407 33 54.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.