bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Інформаційні заходи від Представництва ЄС в Запоріжжі та Енергодарі
27.04.2018

2-4 травня 2018 року делегація Представництва Європейського Союзу в Україні відвідає Запоріжжя та Енергодар з офіційним візитом. У рамках візиту відбудеться низка інформаційних заходів.

Більше тренінгів у розділі Тренінги

Що:  Презентація відкритих конкурсів на гранти та проекти ЄС
Коли: 2 травня 2018 року, 13:00 – 14:30  
Де: м. Запоріжжя,  готель «Інтурист» (проспект Соборний, 135, 2-й пов.), конференц-зала  
Для кого: Представники неурядових організацій; зацікавлені у подачі заявок на гранти та проекти ЄС громадяни.

Під час заходу буде представлено пріоритети допомоги, яку ЄС надає Україні, а також огляд програм Євросоюзу, зокрема інформаційних, освітніх, культурних та бізнес-проектів. Серед них Horizon 2020, Creative Europe, Erasmus+, COSME, EU4Business та ін. Крім того, будуть обговорені можливості співпраці.

Реєстрація обов’язкова за посиланням.


Що: Тренінг для громадських організацій «Мова грантових заявок і тендерів: як зрозуміти донора?» 
Коли:  2 травня 2018 року, 15:00 – 18:00  
Де: м. Запоріжжя,  готель «Інтурист» (проспект Соборний, 135, 2-й пов.), конференц-зала  

Для кого: Представники громадських організацій; ті, хто планує чи у процесі створення ГО; охочі покращити навички роботи з донорами.

Тренінг орієнтований на неурядові організації, які розвивають свою діяльність і хочуть здобути базові навички у підготовці грантових заявок на конкурси і тендери ЄС, а також у комунікації з донорами. Захід буде також цікавий тим, кому дана тема корисна у контексті їхньої громадської діяльності. Серед винесених на розгляд тем: термінологія грантових заявок і тендерів; хто такі донори і принципи ефективної комунікації з ними; види грантової допомоги; як зрозуміти потреби донора та відобразити це у своїй заявці; принципи складання бюджету та ін.

Тренер: Денис Ткачов, експерт з розробки та подання грантових заявок, експерт ініціативи Представництва ЄС Team Europe (Харків).

Учасників очікує розгляд реальних прикладів з грантових конкурсів ЄС та практичні завдання.

Реєстрація обов’язкова за посиланням.


Що:  Брейн-ринг для молоді на тему Європейського Союзу 

Для кого:  Студенти, школярі, активна молодь

Коли: 3 травня 2018 року, 12:00 – 13:30 Де? м. Енергодар, навчально - виховний комплекс №1, просп. Енергетиків, 7

Коли: 4 травня 2018 року, 16:00 – 18:00 Де? м. Запоріжжя, парк Дубовий Гай, вулиця Гліссерна, 22

Брейн-ринг на європейську тематику – гра для студентів, школярів та активної молоді, яка допоможе в інтерактивній спосіб покращити знання про історію Європи, її політичне, економічне, культурне життя, а також відчути командний дух і розвинути аналітичні навички.

Для участі у брейн-ринзі у м.Запоріжжя, потрібна реєстрація команди за посиланням


Що: Публічна презентація «Пріоритети ЄС в Україні, огляд молодіжних, освітніх, культурних і бізнес-можливостей, а також інформаційних ресурсів Представництва ЄС»
Коли: 3 травня 2018 року, 15:30 – 17:00
Де:  м. Енергодар,  Енергодарська міська рада, вул. Курчатова, 11
Для кого: Представники неурядових організацій та бізнесу, молодь, освітяни, активісти, зацікавлені жителі міста
Під час заходу розкажуть про пріоритети допомоги, яку ЄС надає Україні, а також представлять програми, проекти Євросоюзу та інформаційні ресурси Представництва ЄС. Серед презентованих програм та проектів: Horizon 2020, Creative Europe, Erasmus+, Culture Bridges, COSME, EU4Business та ін.  


Що: Семінар для представників місцевого бізнесу «Як знайти бізнес-партнера в Європейському Союзі?»
Коли:  4 травня 2018 року,  11:30 – 14:30 
Де: м. Запоріжжя, Запорізька торгово-промислова палата, бул. Центральний, 4, конференц-зала

Під час семінару учасники розглянуть з експертами переваги глибокої та всеосяжної зони вільної торгівлі (ГВЗВТ); дізнаються про можливості європейської програми Європейської Мережі Підприємств (Enterprise Europe Network), про програми ЄС EU4Business та їхнє практичне застосування для роботи з європейським бізнес-середовищем. Також обговорять європейську консультативну підтримку для малого і середнього бізнесу та допомогу в налагодженні бізнес-зв’язків у країнах ЄС. У рамках заходу буде проведено тренінг по EEN з пошуку партнерів та інвесторів в Європі. 

Головні експерти семінару: Андрій Куц, віце-президент Запорізької торгово-промислової палати / Олександр Павлов, керівник Агенції регіональних ініціатив / Олег Кузьменко, президент Німецько-Української Інженерної палати / Олена Фесенко, координатор консорціуму Enterprise Europe Network-Ukraine, завідувач відділу Міжнародної співпраці, трансферу технологій та захисту інтелектуальної власності Інституту фізики НАН України / Вадим Загарій, старший експерт реформи дерегуляції та розвитку підприємництва, Команда підтримки реформ, Міністерство економічного розвитку і торгівлі України.
 

Реєстрація обов’язкова за посиланням.

– 
Візит Представництва ЄС до Запорізької області є частиною серії інформаційно-просвітницьких заходів, які Представництво ЄС в Україні проводить по всій країні. Мета – пояснити важливість реалізації Угоди про асоціацію між Україною та ЄС, поширення європейських цінностей та підвищення рівня обізнаності українців щодо розвитку відносин між Україною та ЄС.

За детальною інформацією звертайтесь, будь ласка, до Олесі Савенко, тел. +38(093)701 36 23, [email protected]a, Ольги Міщенко, тел. +38(096) 6817607, [email protected] або до Ірини Широкової, +38(097)1772416, [email protected] 

Контакти

  • Представництво Європейського Союзу в Україні
  • [email protected]
  • [email protected]
  • [email protected]
  • +38(093)701 36 23
  • +38(096) 6817607
  • +38(097)1772416
  • https://eeas.europa.eu/delegations/ukraine_uk
  •  https://www.facebook.com/EUDelegationUkraine/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.