bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Молодіжний обмін з медіаграмотності та критичного мислення (Іспанія)
18.04.2018

Хочете дізнатися більше про медіа грамотність? Або ж розумієтеся на тому, як відрізняти фейкові новини від правдивих? Як перевіряти інформацію? І хотіли би обговорити то з однолітками з Литви, Грузії та Іспанії? Мадрид в червні вже чекає на учасників обміну. Дедлайн - 10 травня 2018 року.

Більше тренінгів у розділі Тренінги

ГО «КІПЦ Європейський клуб» шукає 7 учасників (6 учасників + 1 груп-лідер) на міжнародний молодіжний обмін «Youth Re-Action – Developing Media Literacy»! Подія відбуватиметься з 21 по 28 червня в іспанській столиці, місті Мадрид.

Основною задачею обміну є створити можливість посилення, розбудови спроможності, підвищення обізнаності, обговорення, взаємного навчання, неформального навчання та дій, обміну найкращими практиками, симуляційних ігор, рольових ігор, майстерень з ефективної комунікації та мережування, практичних завдань, роботи в малих  групах, командотворення, перфоменсів, дій задля видимості проекту для молоді з 4х країн.

Проект був створений як реакція на потребу молоді в підвищенні власної компетенції у сфері медіа грамотності та критичного мислення. Оскільки є потреба вірно розуміти медіа-повідомлення та бути мудрим медіа-споживачем. Крім того, посилення критичного мислення та правильного розуміння медіа-повідомлень має фундаментальне значення для молоді, особливо в умовах швидкого розвитку інформаційних технологій. ЗМІ мають великий вплив на формування громадської думки, а також на формування молодіжного життя, суспільства та громадської активності.

Вимоги до кандидатів:

-          Українське громадянство;

-          18-30 років;

-          Наявність біометричного закордонного паспорту;

-          Англійська мова на рівні можливості комунікації з представниками різних країн на теми медіаграмотності;

-          Готовність приймати участь в підготовці до культурного обміну та до навчальних сесій;

-          Можливість купити собі квитки до Мадриду і назад (компенсація вартості проїзду до 530 євро відбудеться на банківську карту протягом 2х місяців після обміну);

-          Можливість оплатити організаційний внесок після затвердження Вашої кандидатури – 30 євро.

Якщо Ви вважаєте, що ця можливість саме для Вас і про Вас, то заповніть, будь ласка, цю https://goo.gl/forms/B6jgxvSkl6xjovSW2 аплікаційну форму англійською мовою зі зрозумілою мотивацією навіщо це Вам і чому Ви краще за інших зможете збагатити собою цей проект. Просимо заповнити форму до 23:59 10 травня 2018 року. Всі питання надсилайте на електронну скриньку [email protected]. З обраними учасниками організатори сконтактують після 15го травня.

Контакти

  • [email protected] Альона Глазкова
  • ГО «КІПЦ Європейський клуб»

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.