bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Школа урбаністики (Первомайськ, Вознесенськ)
17.04.2018

Курс навчальних модулів протягом квітня - серпня 2018 року дасть змогу зрозуміти роль міста в сучасному світі та можливості, що мають його жителі в своїх руках. Дедлайн - 24 квітня 2018 року.

Більше тренінгів у розділі Тренінги

Школа проходитиме у 2 містах - Первомайську та Вознесенську протягом квітня - серпня 2018 року. Кваліфіковані тренери говоритимуть про стратегії міського розвитку, просторові та соціальні процеси в містах, планування міст, публічні простори, право на місто та міське управління, місцеве самоврядування та міський транспорт. Учасники зможуть отримати базове розуміння того, які процеси відбуваються у їх місті і основні тенденції розвитку сучасних міст і чим міста світу відрізняються один від одного. 

Перший модуль відбудеться 26-27 квітня 2018 року у Первомайську та 28 квітня 2018 року у Вознесенську.

Веде перший модуль Школи - Євгенія Дулько - випускниця школи урбаністики CANactions (м. Київ), проектна менеджерка Агенції розвитку Миколаєва 2016-2018 рр, створює проекти розвитку міста у Миколаєві.

У портфоліо менторки  - дослідження Соборної площі та проведення першого у Миколаєві архітектурного конкурсу на кращий проект реконструкції площі, дослідження проблематики центральної пішохідної вулиці міста та розробка дизайн коду для цієї вулиці, створення стратегії розвитку парку “Перемоги” та проект реконструкції пляжу “Чайка” у Миколаєві.

Організатори забезпечують витрати на транспорт для учасників з інших міст, харчування та роздаткові матеріали протягом навчання.

Реєстрація обов’язкова та відкрита до 24 квітня 2018 року до 12-00 за посиланням

З усіх питань можна звертатись до координатора проекту Київський Діалог в Миколаєві - Дарья Фрич-Алчина або на адресу [email protected]

Контакти

  • Проект “Київський Діалог”
  • [email protected]
  • https://www.kyiv-dialogue.org/uk/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.