bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Навчальний тур для активних людей з громад Одеської області
04.04.2018

ВГО «Асоціація сприяння самоорганізації населення» запрошує активних людей з громад Одеської області взяти участь у 4-денному навчальному турі «Південь, весна, розвиток». Дедлайн - 13 квітня 2018 року.

Більше тренінгів у розділі Тренінги

Навчальний тур проводить ВГО «Асоціація сприяння самоорганізації населення» за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні, за сприяння Балтської міської ради та ВМГО «Агентство економічного розвитку». Експерти Асоціації вже більше 12 років допомагають активним людям успішно втілювати соціальні ініціативи у 18 регіонах України.

Маршрут туру: місто Одеса - Балтська об’єднана громада (Одеська область) - місто Вознесенськ (Миколаївська область) - Олександрівська об’єднана громада - місто Одеса.

Дати проведення туру: 24-27 квітня 2018 року.

Подавати заявки запрошуються громадські активісти, молоді лідери, депутати з міст, сіл та селищ усіх районів Одеської області. Учасниками туру стануть 10 осіб.

До програми туру входять: навчальні зустрічі з керівництвом міст та об’єднаних громад, громадських організацій, органів самоорганізації населення, семінари, відвідання місцевих установ та цікавих об’єктів інфраструктури.

Що ви отримаєте завдяки участі:

  • 4-денну подорож мальовничими місцями Одещини та Миколаївщини у дружній команді однодумців, у комфортних умовах;
  • Дізнаєтеся про унікальні історії успіху міських та сільських громад двох областей, місцевих громадських об’єднань;
  • Отримаєте консультації від провідних експертів та практиків з питань децентралізації, місцевої демократії, громадської діяльності, розвитку громад;
  • Дізнаєтеся, як залучати ресурси для розвитку вашої громади,застосовувати інструменти громадської участі у місцевому розвитку та об’єднанні громад.

Загальний маршрут подорожі.

Організатори забезпечують транспортування по маршруту (мікроавтобус), проживання у готелях та триразове харчування під час туру, а також відшкодовують витрати учасників з області на проїзд до Одеси та назад (за наявності білетів).

У заявці на участь потрібно вказати власні контактні дані, в т.ч. адреси сторінок в соціальних мережах, описати досвід громадської та професійної діяльності, чому цікавить участь у турі, (у вільній формі, максимум на 2-3 сторінки тексту), а також вказати 2-х осіб, що можуть надати рекомендації.

Заявки на участь у тренінгу потрібно надсилати до 13 квітня 2018 року на e-mail: [email protected]. Відбір учасників відбувається на конкурсній основі. Про результати відбору буде повідомлено до 16 квітня 2018 року.

Контактна особа: Анна Трепалюк, тел. (097) 481-17-27, (063) 420 51 75, https://www.facebook.com/anna.trepalyuk.

Контакти

  • ВГО «Асоціація сприяння самоорганізації населення»
  • [email protected]
  • (097) 481-17-27

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.