bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Форум-театр на тему політичної участі жінок (Дніпро)
06.03.2018

 «Театр для діалогу» та Національний Демократичний Інститут Міжнародних Відносин (НДІ) запрошують активних жінок з міста Дніпро, а також чоловіків-союзників, долучитись до створення форум-вистави на тему політичної та громадської активності жінок: чому це важливо, що сприяє або, навпаки, стоїть на заваді рівності в політиці. Участь за реєстрацією. Дедлайн - 6 березня 2018 року. 

Більше тренінгів у розділі Тренінги

Для реєстрації кандидатів та кандидаток на участь у постановці заповніть, будь ласка, анкету (за посиланням нижче). 

11-12 березня запрошуємо жінок і чоловіків з міста Дніпро, які підтримують ідеї рівності жінок і чоловіків, вірять у важливість політичної активності та громадської діяльності жінок, а також самі мають такий досвід, дослідити труднощі цього досвіду та можливості на шляху політичної активності жінок через інтерактивний театральний формат. 

У неформальній, дружній атмосфері ви зможете зняти напругу, а потім подивитись на себе, суспільство та власну роботу через творчість під незвичним кутом зору. Що мотивує жінок до громадської та політичної діяльності? Які стереотипи супроводжують їх на цьому шляху? Хто підтримує або ускладнює шлях жінок, які обрали для себе політику або громадську діяльність? Що ми можемо робити, аби бар’єрів на цьому шляху ставало менше? 

Під час майстерні ми разом через особистий досвід будемо шукати відповіді на ці та інші питання, а також створимо форум-виставу про найболючіші та найбільш гострі проблеми, які визначить група. 

Вистава буде показана увечері 13 березня в м. Дніпро в рамках Медійного марафону, присвяченого обговоренню рівного доступу до участі у політиці на всіх рівнях. Медійний марафон включатиме в себе низку заходів, спрямованих на заохочення публічного діалогу стосовно переваг ґендерної рівності в політиці. Рівні права та можливості для участі в управлінні державою, своєю громадою – це необхідна умова для подальшого демократичного поступу України. Для того, щоб подивитись пряму трансляцію медійного марафону, заходьте на сторінку проекту “Жінки - це 50% успіху України”.

Участь у театральній майстерні безкоштовна і відкрита для жінок міста Дніпро, які мають досвід політичної або громадської діяльності, або зацікавлені у своєму розвитку в цих сферах. Ми також запрошуємо на майстерню чоловіків, які мають дружню позицію до політично активних жінок і готові поділитись своїм досвідом на цю тему. 

Щоб зареєструватись як кандидат/-ка на участь у постановці, заповніть анкету до 6 березня (включно): http://bit.ly/2FMFBJu 

Чекаємо на вас незалежно від вашого походження, політичних поглядів, стану здоров'я, віку і настрою. Ми будемо раді бачити мам та батьків з дітьми, втім, окремої програми для людей молодшого віку, у нас, на жаль, не передбачено. 

Учасників і учасниць заходу пригощаємо кавою і обідами. 

Детальна інформація щодо місця проведення буде повідомлена відібраним учасницям та учасникам.

Постановку вистави форум-театру в рамках медійного марафону буде здійснено завдяки підтримці британського народу через Департамент міжнародного розвитку Великої Британії в рамках Фонду розвитку ефективного врядування. Думки висловлені у виставі належать автору(-ам) та не обов'язково відображають погляди Департаменту міжнародного розвитку або Уряду Її Величності.

Контакти

  • http://tdd.org.ua
  • ГО «Театр для діалогу»
  • [email protected]
  • https://www.facebook.com/events/1778096932494630/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.