bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Освітній воркшоп на тему моніторингу роботи народних депутатів України (Рівне)
02.03.2018

У вівторок, 6 березня 2018 року, в Рівному відбудеться освітній воркшоп Комітету виборців України на тему моніторингу роботи народних депутатів України.

Більше тренінгів у розділі Тренінги

Під час заходу експерти КВУ представлять методологію щодо визначення ефективності роботи народних депутатів України. Методологія включає 5 компонентів: відвідування народним депутатом засідань ВР, засідань комітетів, участь в голосуваннях, кількість поданих/прийнятих законопроектів тематика яких відповідає сфері відання комітетів до складу яких входить народний депутат, якість законопроектів.

Окрім цього, учасники воркшопу ознайомляться з інструментами моніторингу діяльності парламенту та долучення до законодавчого процесу, що були розроблені представниками та партнерами Ініціативи «Відкритий парламент». Під час заходу буде проведено низку практичних завдань щодо написання запитів на публічну інформацію, звернень громадян, створення електронних петицій тощо.

До участі запрошуються експерти, журналісти, громадські діячі та всі інші зацікавлені особи.

Вхід – вільний. Але для кращої організації заходу просимо, за можливості, попередньо зареєструватися в короткій он-лайн формі.

Воркшоп проходитиме 6 березня 2018 року в Рівненському будинку вчених (м. Рівне, вул. Симона Петлюри, 17, 2-ий поверх).

Початок – об 11:00.

Захід відбудеться в рамках проекту «Дієві механізми оцінки роботи народних депутатів для виборців» на виконання Плану дій Ініціативи «Відкритий парламент» за підтримки проекту ЄС-ПРООН «Рада за Європу».

Контакти

  • Комітет виборців України
  • [email protected]
  • (0362) 26-39-43
  • http://www.cvu.com.ua/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.