bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Набір учасників до Академії молодого миротворця (Сєвєродонецьк)
28.02.2018

Студентське братство Луганської області оголошує про набір учасників до «Академії молодого миротворця» в Сєвєродонецьку, що включає в себе 2-денний тренінговий курс для популяризації ідей глобальної миротворчості, толерантності та налагодження зв’язків між молодими людьми з різних міст Донбасу. Дедлайн - 11 березня 2018 року.

 Більше тренінгів у розділі Тренінги

Впродовж занять в Академії учасники навчаться, як:

-       Поважати життя і гідність кожної людини, не допускаючи приниження і нанесення фізичного і морального збитку будь-якій людині;

-       Впроваджувати у життя ненасильство, відкидаючи будь-які прояви насильства відносно інших, в першу чергу знедолених і людей, що знаходяться у найуразливішому положенні.

-       Приймати зважені рішення і відповідати за свої вчинки, аргументовано відстоюючи свою думку, спираючись на поради старших, суспільну думку, і засновуючи свої ідеї на існуючих демократичних принципах, закладених у нормативних актах України, а також інших держав і світового співтовариства.

-       Гідно і культурно поводитися у суспільстві, не допускаючи для себе лихослів’я і вчинків, що порочать честь людини. Своєю поведінкою і вчинками давати приклад одноліткам і молодшим школярам.

-       Відстоювати свободу висловлювання думок і культурне різноманіття, незмінно прислухаючись до інших людей, вступаючи з ними у діалог, нікого не відкидаючи, уникаючи фанатизму і лихослів’я.

-       Взаємодіяти, укріплювати солідарність у суспільстві.

-       Пропагувати ідеї миротворчості і культури миру серед своїх однолітків і молодших школярів.

-       Розширювати систему взаємодії з молодшими школярами, впроваджуючи освітні заходи для дітей, починаючи з раннього віку, у питаннях ціннісних установок, світоглядних поглядів, типів поведінки і способів життя, з тим, щоб, зростаючи, вони могли вирішувати будь-які суперечки мирним шляхом у дусі пошани один до одного.

-       Ділитися своїми знаннями і досвідом з соратниками, виступаючи ініціаторами і організаторами спільних зустрічей, семінарів, конференцій і інших заходів.

Зареєструватись для участі необхідно за посиланням

Термін реєстрації до 11 березня 2018 року.

Проект «Молодь за взаєморозуміння та побудову атмосфери довіри задля кращого життя громад Донбасу» реалізується ГО «Студентське братство Луганської області» за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні.

Контакти

  • Студентське братство Луганської області
  • [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.