bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Проект «Нова ти, твори!» запрошує учасниць (Івано-Франківськ)
26.02.2018

Запрошуємо дівчат 13 – 18 років для участі у проекті «Нова ти, твори!», який починається вже з березня. Програма складається з 6 зустрічей – тренінгів з професійним психологом та спеціалістами з різних сфер життя. Дедлайн - 1 березня 2018 року. 

Більше тренінгів у розділі Тренінги

Дівчата часто чимось незадоволені у собі, мають власні комплекси, про які нікому не розповідають, і не проявляють впевненість там, де мали би.Проект «Нова ти, твори!» націлений на те, щоб нарешті вилізти з мушлі невпевненості та соціальної ізоляції і стати тою, про яку мріємо, коли лягаємо спати. Цей проект для того, щоб змінити власне життя, навіть, якщо воно здається нестерпним. Цей проект про те, що у кожній нас є сила та жіночність.

Запрошуються дівчата 13 – 18 років для участі у проекті «Нова ти, твори!», який починається вже з березня. Програма складається з 6 зустрічей – тренінгів з професійним психологом та спеціалістами з різних сфер життя на такі теми:

  • Конфлікти – вирішити чи уникати?
  • Правдиве обличчя жорстокості
  • Розмова про здорові відносини
  • Хто я?
  • Моя сила всередині мене самої
  • Жінка, якою я хочу стати.

Також, на всіх учасниць чекають приємні сюрпризи та подарунки! Впевнені, що разом зможемо зробити життя кожної дівчини власно своїм, тож скоріше заповнюй анкету за посиланням: http://bit.ly/2ovptDI

Проект реалізується в межах молодіжної програми «Перший крок до успіху» за підтримки Міжнародного благодійного фонду «Український жіночий фонд».

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.