bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Навчальна програма стажування в Італії
08.02.2018

Проект «Навчальні програми професійного зростання» Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) розпочинає набір кандидатів для часті у програмі стажування на тему «Забезпечення ефективного спостереження та запобігання фальсифікації виборів». Дедлайн - 19 лютого 2018 року.

Більше тренінгів у розділі Тренінги

Орієнтовна дата поїздки –  15 - 22 квітня 2018 року.

Термін подання документів – 8 – 19 лютого 2018 року.

Основна мета програми полягає в наданні учасникам знань та навичок, необхідних для організації та проведення ефективних розслідувань проти злочинів, пов’язаних з фальсифікацією виборів.

Навчальна програма Забезпечення ефективного спостереження та запобігання фальсифікації виборів» проходитиме в Італії і триватиме 7 днів. Учасники відбиратимуться шляхом відкритого конкурсу. Група складатиметься з 10 осіб. Під час перебування в країні навчання учасники проживатимуть у готелях з двомісним поселенням. Усі витрати учасників програми покриваються проектом, окрім вартості виготовлення закордонного паспорта та витрат на території України (транспортних, проживання в готелі у разі потреби, поштових тощо). Знання англійської мови не вимагається, під час програми з групою працюють перекладачі.

Учасниками цієї програми можуть бути:

•           члени ЦВК, територіальних виборчих комісій;

•           представники моніторингових та правозахисних неурядових організацій;

•           журналісти-розслідувачі;

•           експерти з виборчого права та кримінального процесу на виборах;

•           судді.

Дізнатись більше про програму та заповнити он-лайн анкету кандидата можна на сайті виконавця проекту в Україні - Консорціуму із удосконалення менеджмент-освіти в Україні (CEUME) www.ptp.ceume.org.ua.

Контакти

Коментарі

Марія Голик    2254 дні тому   #  

Протягом тижня намагаюсь відправити документи і це не можливо. Не відповідають ні телефони, ні електронна пошта. Чому?

  •   Пiдписатися на новi
Тягло Катерина    2254 дні тому   #  

Доброго дня, пані Маріє. Дякуємо за зацікавленість інформацію, розміщеною на порталі ГУРТ. Спробуйте звернутися до організаторів заходу за вказаними у оголошенні контактами повторно. З повагою, команда ГУРТа

  •   Пiдписатися на новi
Олександр Малицький   2254 дні тому   #  

Як мені взяти участь у заході? Я - активний учасник виборчого процесу ще з радянських часів у різних іпостасях: від агітатора (в СРСР від мене вимагалося 99,9% явки. Імені кандидата знати не вимагалося), довіреної особи, спостерігача, члена і голови ДВК, кандидата на всі рівні з однаковим неуспіхом (я з 1989 року в НРУ), тренера з виборчого законодавства, члена виборчого штабу тощо. З висоти свого досвіду маю великі претензії до нинішнього виборчого законодавства (воно суперечить Основному Закону - Конституції України і тому виборні органи хтось може через суд визнати нелегітимними).
З повагою, Олександр Малицький - голова ГО "Зелений рух" Миколаївщини, член Громадської ради при Миколаївській ОДА, заст ред. загальноукраїнського тижневика "Український Південь з 1993 року, 093-5549446, 099-1504964

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.