bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Що ми можемо зробити для людства? Зимова Студреспубліка запрошує молодих активістів
02.02.2018

2-5 березня 2018 року в Карпатах відбудеться ювілейна «Х Зимова Студреспубліка» на тему «Україна і людство: що ми можемо зробити для Світу?» Дедлайн - 22 лютого 2018 року.

Більше тренінгів у розділі Тренінги

Кожен рік небайдужі громадяни – активісти, експерти, просто прогресивні люди — збираються на Буковині на «Зимову Студреспубліку». Це – унікальне коло однодумців, які готові працювати над альтернативою, над гідним місцем України серед топ-20 найрозвинутіших країн. Для цього треба не просто позбутися провінційних комплексів і деструктивних ідеологій, а тут і зараз формувати прогресивну адженду для глобального людства. Як потрапити на унікальне для України інтелектуальне свято – далі.

Візьміть участь у конкурсному відборі!

Вже очевидно, що спроба перекласти на когось, навіть на опонента всі проблеми, відсутність інноваційної стратегії розвитку, здорового відношення до громадянських чеснот і політики, адекватного сприйняття проблем не лише в нашому «кутку» світу, а глобально – призводить до деградації.

Коло відповідальних громадян – активістів, найпросунутіших експертів, всіх, кому не байдуже, що Україна стрімко падає у безодню – разом думатимуть над зміною глобального порядку денного на модернізаційний – більш справедливий, на той, який поверне всім велику надію на мир без загрози ядерного апокаліпсису та нової «цифрової», роботизованої несвободи, без гегемонії сильних держав, злочинних капіталів й ідеологій, без «зайвих» людей і неповаги до екології тощо.

Це справа – саме нас, українців. Бо нам дуже важко, а старі рецепти роблять лише гірше.

Умови участі: щоб стати учасником ЗиСР-X необхідно пройти онлайн-реєстрацію на сайті Студреспубліки. Далі всі зареєстровані учасники проходять конкурсний відбір, найкращі з них і стануть учасниками «Зимової Студреспубліки».

Особливості! У процесі гри застосовуються методи й інструменти, які дадуть змогу рефлексувати власні та колективні дії, глибоко занурюватися в проблематику та знаходити відповіді на найскладніші питання. Планується досягнення ефекту «повного занурення», що передбачає участь в абсолютно всіх заходах, а також заборону вживання алкоголю. При порушенні даної вимоги організатори залишають за собою право на позбавлення права на участь і виселення порушника без повернення оргвнеску.

Оголошення результатів: на сайті Студреспубліки до 23 лютого.

Наприкінці події відбудеться вечірка в класичному стилі та нагородження переможців.

По завершенню ЗиСР, за власним бажанням, учасники матимуть нагоду відпочити (поряд витяги, сауна, ковзанка, ліс тощо) та побачити визначні історичні місця: Хотинську фортецю, монастирі, парки, музеї тощо.

                                           * * *

Організатор: ВМГО «Студентська республіка».
Партнер проекту: ресурсний центр «ГУРТ».

Організаційні питання: (044) 529-13-75, [email protected]
Із питань медіа та партнерства: Віра Андріюк, бренд-менеджерка Студреспубліки, моб.: (097) 883 22 26, е-пошта: [email protected] 

Умови участі та деталі конкурсу 
 

Контакти

  • ВМГО «Студентська республіка»
  • [email protected]
  • (044) 529-13-75
  • http://studrespublika.com/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.