bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Новий курс на ВУМ online: Теорія поколінь: знаходимо спільну мову
25.01.2018

На ВУМ online стартував новий курс «Теорія поколінь: знаходимо спільну мову».

Більше тренінгів у розділі Тренінги

Поведінку людини визначають її цінності. Більшість наших глибинних цінностей формуються у віці до 12-14 років. Цей період в житті ми сприймаємо як даність, “так влаштований світ”. Але наш світ швидко змінюється. Історичні події, економічні кризи, соціальні процеси, розвиток технологій суттєво впливають на те, як виглядає наше життя кожні 15-20 років. Тим не менше, нас дивує, що люди різного віку часто не знаходять спільну мову і на однакові речі дивляться зовсім по-різному.

Цей феномен пояснює теорія поколінь, згідно з якою приблизно кожні 20 років формується нове покоління людей із цінностями, що відрізняють їх від попередників. Ці покоління мають різні життєві орієнтири та підхід до побудови життєвих траєкторій, відрізняються поглядами на побудову сім’ї, кар’єри, відпочинку, спілкування з друзями та взаємодією один з одним.

  • Чому виникла потреба вивчати різні покоління?
  • Що робити зі сприйняттям “Я мав народитися в іншому столітті!”?
  • Яким є ставлення різних поколінь до питань кар’єри, сім’ї, розвитку?

Ці та багато інших цікавих питань розглянуто в цьому курсі.

Автори курсу:

Анна Мазур — виконавча директорка та співзасновниця порталу кар’єрного розвитку Happy Monday, автор програми професійного наставництва MakeMeBetter. Професійна проектна менеджерка, більше 5 років працює з питаннями професійної реалізації та працевлаштування людей різного віку і фаху.

Ірина Прокоф’єва — менеджерка програми Culture Bridges, співзасновниця порталу кар’єрного розвитку Happy Monday та співавторка програми проф. наставн-ва MakeMeBetter. Професійна проектна менеджерка, працює в міжнародних проектах, зокрема в програмі ЄС та Східного партнерства “Культура і Креативність”, проекті “Culture Bridges” (British Council). Співзасновниця порталу кар’єрного розвитку Happy Monday, співавторка програми професійного наставництва MakeMeBetter.

Протягом останніх 7 років Анна та Ірина працюють з освітніми проектами для аудиторій різного віку (від школярів до досвідчених професіоналів), співрацювали з різноманітними ініціативами у якості тренерів, лекторів, консультантів, менеджерів проектів (проект “ЯОбираю”, Українська Академія Лідерства, AIESEC, U-Report, WEF Global Shapers, проект “Про.Світ” для опорних шкіл тощо).

Курс знаходиться у вільному доступі та відкритий для кожного. Долучайтесь!

Контакти

  • Відкритий університет Майдану
  • [email protected]
  • +38 050 338-88-43
  • +38 050 640-40-40
  • https://vumonline.ua/course/generation-theory/
  •  https://www.facebook.com/vum.org.ua

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.