bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг «Захист прав біженців та шукачів притулку в Україні» (Чернігів)
23.01.2018

Оголошується відбір учасників на тренінг «Захист прав біженців та шукачів притулку в Україні» для громадських активістів та юристів, що працюють або планують працювати з біженцями та шукачами притулку. Дедлайн - 5 лютого 2018 року.

Більше тренінгів у розділі Тренінги

Тренінг відбудеться 16-17 лютого 2018 року, на базі Освітнього дому прав людини – Чернігів. Захід організований Чернігівським громадським комітетом захисту прав людини. Тренерами виступатимуть провідні українські експерти з міграційних питань та практикуючі адвокати.

Метою заходу є посилення правової спроможності українських правозахисників та громадських активістів, які працюють або планують працювати з біженцями та шукачами притулку. Зокрема, будуть розглядатися питання міжнародних та національних стандартів захисту прав біженців та шукачів притулку, нормативно-правова база та судова практика, основні проблеми у реалізації прав мігрантів з неврегульованим статусом, адвокаційна робота правозахисників в роботі з шукачами притулку, тощо.

Організатори забезпечують проживання та харчування учасників заходу. Також відшкодовується проїзд учасників до місця проведення тренінгу і в зворотному напрямку в межах вартості проїзду в купейному вагоні потяга або «Інтерсіті+» (2-й клас) за умови надання документів, що підтверджуюь вартість проїзду.

Реєстрація триває до 5 лютого 2018 року. Про результати відбору учасникам буде повідомлено 7 лютого 2018 року. Програма заходу та логістичні деталі буде повідомлено учасникам, яких відібрано для участі.

Для реєстрації потрібно заповнити наступну форму.

Контакти

  • Тухан Едієв 9
  • Чернігівський громадський комітет захисту прав людини
  • [email protected]
  • (0462) 675-281; 050-440-55-9

Коментарі

Олександр Малицький   2272 дні тому   #  

Проблема не лише Чернігівщини. Чи зможуть взяти участь активісти-правозахисники з Миколаївщини?
З повагою, Олександр Малицький, редактор незалежної газети, 093-5549446

  •   Пiдписатися на новi
Щербаков Максим   2270 днів тому   #  

У тренінгу зможуть взяти участь активісти з усієї України. Організатори тренінгу забезпечують проживання та харчування учасників, також відшкодовується проїзд.

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.