bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Запорізькі громади шукають активних мешканців для навчання та реалізації проектів
20.12.2017

У рамках другого етапу проекту «Зміцнення демократичного врядування» ЗММГО «СТЕП» запрошує на тренінгове навчання активістів, які хочуть створити нові громадські об’єднання та реалізувати міні-проекти в ОТГ Запорізької області. Кінцевий термін подачі документів – 28 грудня 2017 року. 

Більше тренінгів у розділі Тренінги

Хто може стати учасником?

Програма тренінгів буде цікавою місцевим лідерам, молоді, освітянам, працівникам закладів культури та дозвілля, громадським активістам та активісткам, які прагнуть створити громадську організацію для реалізації проектів розвитку, а також соціальних, просвітницьких і творчих ініціатив у своїй громаді.

Пріоритет надаватиметься цільовим громадам, що вже долучились до проекту: Берестівська, Веселівська, Воскресенська, Гуляйпільська, Долинська, Комиш-Зорянська, Остриківська, Приморська, Смирновська, Широківська. Від кожної громади запрошуються по 2-3 учасники.

Водночас ми заохочуємо активних мешканців й інших ОТГ Запорізької області до подання реєстраційних анкет для участі у нашому проекті.

Що корисного ви отримаєте?

У січні-лютому 2018 року ви візьмете участь у 3-х дводенних тренінгах у Запоріжжі. Додатково ви отримаєте зразки документів та консультації зі створення громадських організацій (НГО/НУО). Експерти проекту допоможуть розробити статутні документи та зареєструвати громадські об’єднання. Новостворені НГО візьмуть участь у конкурсі міні-грантів для реалізації короткострокових ініціатив у своїх громадах – за підтримки органів місцевого самоврядування.

Для участі у проекті буде залучено 25 громадських активістів та активісток, які є найбільш мотивованими та прагнуть змін у своїх громадах, але потребують навчання, натхнення і співпраці.

Як ми будемо працювати?

Попередній розклад тренінгів: 25-26 січня, 15-16 лютого, 22-23 лютого 2018 року (це четвер і п’ятниця, учасникам надається офіційний лист-запрошення для оформлення відряджень). Заходи відбуватимуться в місті Запоріжжі. Учасники тренінгів забезпечуються проживанням у комфортному готелі і харчуванням; вартість проїзду до Запоріжжя та в зворотному напрямі відшкодовується (за наявності квитків).

Розроблення та реалізація міні-проектів у громадах заплановані на березень – липень 2018 року. Впродовж цього часу нові організації будуть тісно співпрацювати з командою нашого проекту, досвідченими НГО та представниками місцевих рад.

Як взяти участь?

Бажаючим долучитись до роботи у проекті «Зміцнення демократичного врядування», потрібно заповнити реєстраційну анкету. Це можна зробити онлайн за цим посиланням або надіслати нам заповнену форму, що додається до цього оголошення, на електронну адресу [email protected]. Кінцевий термін подачі документів – 28 грудня 2017 року (включно).

Дізнатись більше про проект можна на сторінці.

Проект реалізується Запорізькою міською молодіжною громадською організацією СТЕП

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.