bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Кампанії адвокації з урахуванням гендерної політики та прав дівчат і жінок (Чернігівська область)
19.12.2017

Учасники та учасниці навчальної програми після її закінчення зможуть створити коаліції та взяти участь у конкурсі на одержання ресурсної підтримки для впровадження власних кампаній адвокації у своїх областях. Дедлайн прийому заявок – 28 січня 2018 року. 

Більше тренінгів у розділі Тренінги          ВГО Центр «Розвиток демократії» в рамках проекту «Посилення ролі організацій громадянського суспільства (ОГС) у просуванні демократичних реформ з врахуванням заключних зауважень CEDAW», який реалізується за фінансової підтримки Програми розвитку Організації Об’єднаних Націй (ПРООН) оголошує конкурс для громадських організацій Черкаської та Чернігівської областей на участь у навчальній програмі «Кампанії адвокації з урахуванням гендерної політики та прав дівчат і жінок».

До участі у конкурсі запрошуються зареєстровані згідно з українським законодавством неприбуткові громадські організації Чернігівської області, які:

  • захищають соціальні та економічні права та просувають інтереси своїх цільових груп;
  • зацікавлені у вирішенні нагальних проблем та у впровадженні реформ, як на обласному рівні, так і в містах, сільських районах.

Мета навчальної програми: підвищити спроможність ОГС представляти інтереси і захищати права своїх цільових груп, розширити участь організацій та вплив на розробку і виконання державної політики на різних рівнях процесу прийняття рішень з урахуванням зауважень CEDAW.

Для участі у Навчальній програмі відбиратиметься 24 громадські організації.

Навчальна програма проводитиметься протягом 3-х днів за тренінговою методикою.

Учасникам навчальної програми, які проживають не в обласному центрі будуть відшкодовані витрати, пов`язані з проїздом та проживанням, учасники забезпечуватимуться харчуванням.

Для участі у конкурсі необхідно надіслати до 28 січня 2018 року заповнену анкету, що додається, на електронну адресу [email protected] з поміткою “Конкурс заявок ОГС”. Про отримання заявки організацію буде повідомлено листом електронною поштою. Анкета для участі – у додатку. 

Результати відбору учасників навчальної програми будуть розміщені на сайті ВГО Центр «Розвиток демократії» http://ddcentr.org.ua до 4 лютого 2018 року та надсилатимуться запрошення для участі на адресу учасників, які подавалися на конкурс.  

Контактні особи: Елла Ламах, Юлія Вороніна ел.пошта: [email protected] тел: +38 063 2219192, 099 550-35-05

Контакти

  • ВГО Центр «Розвиток демократії»
  • +38 063 2219192, 099 550 35 05
  • [email protected]
  • http://ddcentr.org.ua

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.