bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

«Краудфандинг як новий інвестиційний інструмент: досвід ЄС та можливості для України» (воркшоп)
06.12.2017

Досвід, драйв та мотивуючі історії від експертів з маркетингу, бізнес-планування, резидентів краудфандинuових платформ, авторів проектів, що вже здійснили успішні краудфандингові кампанії! Для участі необхідно зареєструватися. 

Більше тренінгів у розділі Тренінги

Де шукати гроші на соціальний або бізнес-проект? 
Організатори готові поділитися досвідом! 
Воркшоп «Краудфандинг як новий інвестиційний інструмент зі сталим фокусом: досвід Європейського союзу та можливості для України»
Реєстрація за посиланням: https://goo.gl/forms/XOznSTlMZUAqV1g32

Дата проведення: 15 грудня 2017 року

Час проведення: 10:00-17:00.

Місце проведення: Академія праці, соціальних відносин і туризму, м.Київ, вул. вул. Кільцева дорога, 3-А (поруч - станція метро ”Теремки”).

На захід завітають неймовірні спікери – експерти з маркетингу, бізнес-планування, резиденти краудфандинuових платформ, автори проектів, що вже здійснили успішні краудфандингові кампанії! І кожен поділиться власним неоціненним унікальним досвідом та практичними порадами як організувати й провести ефективну краудфандингову кампанію. 

  • Людмила Гуляєва - лідер проекту Проект “Фінансовий сектор ЄС як рушій сталого розвитку” , засновник Центру фінансової грамотності, доцент Академія праці, соціальних відносин і туризму;
  • Ксения Шишенок - співзасновник консалтингової компанії Компанія Якість Гарантовано, експерт з бізнес-планування, сертифікований оцінювач бізнесу та інтелектуальної власності;
  • Егор Шишенок - співзасновник консалтингової компанії Компанія Якість Гарантовано, Біржі проектів «Best.in.ua», резидент стартап- інкубатора Sikorsky Challenge;
  • Ірина Горбунова – власник, експерт з розробки маркетингових стратегій для малого та середнього бізнесу, засновник консалтингової компанії ” Лаборатория развития бизнеса ”;
  • Олександр Кравчук   - директор з маркетингу всесвітньо відомого українського стартапу «Ugears»;
  • Представники українських краудфанингових майданчиків, соціальних проектів, що з успіхом провели краудфандингові кампанії на Спільноскошті. 

Програма воркшопу:

  • Краудфандинг як альтернатива традиційним формам фінансування бізнесу та соціальних проектів: як він працює та чим може бути корисним українцям.
  •  Типи краудфандингу: crowddonating, crowdsponsoring, crowdinvesting and crowdlending, його ризики та переваги для учасників
  • Європейський та світовий ринки краудфандингу: тенденції, найвідоміші європейські та міжнародні крудфандингові платформи, мотиваційні приклади успішних міжнародних краудфандингових кампаній українських проектів. Kickerkicker, Indigogo і не тільки!
  • Особливості розвитку краудфадингу в Україні: огляд українських платформ ( Спільнокошт - колективне фінансування проектів, Na-Starte, Українська Біржа Благодійності), приклади успішних проектів, практичні поради щодо пошуку фінансових ресурсів.
  • Краудфандинг в дії: поради експертів як українським командам/проектам реалізувати успішну краудфандингову кампанію. (Програма заходу уточнюється, можливі зміни!)

Запрошуються до участі: представники громадських організацій, освітніх та наукових закладів, бізнесу, соціальні підприємці, усі, хто бажає розпочати власний бізнес, шукає фінансові ресурси для реалізації своїх комерційних або соціальних проектів.сДеталі програми та спікери уточнюються! 
Організатори: Центр фінансової грамотності, Академія праці, соціальних відносин і туризму.
Партнери заходу: Компанія «Лаборатория развития бизнеса», Консалтингова компанія « Компанія Якість Гарантовано», Біржа проектів «Best.in.ua», Творча агенція «Бюро дівочих мрій Бюро Дівочих Мрій» .
Захід проводиться в рамках соціального проекту «Фінансовий сектор ЄС як каталізатор сталого розвитку: європейська інтеграція, реформи, перспективи мережевої економіки» (програма європейського союзу «ЕРАЗМУС+») та має на меті підвищення поінформованості українського суспільства щодо розвитку фінансового сектора Європейського Союзу та його ролі у забезпеченні сталого розвитку регіону, а також пошук можливостей використання європейського досвіду у вітчизняній практиці.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.