bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурсний набір до Антикорупційної Школи «Відкрий бюджет свого міста» (Маріуполь)
04.12.2017

ГО «Інститут розвитку та соціальних ініціатив» оголошує конкурсний набір до Антикорупційної Школи – «Відкрий бюджет свого міста», яка відбудеться протягом січня - березня 2018 року в місті Маріуполь. Анкети приймаються до 23:59  25 грудня 2017 року.

Більше тренінгів у розділі Тренінги.

Метою Школи є підвищення професійних навичок громадських активістів з питань громадського контролю за органами влади та адвокації реформ на місцевому рівні з метою підвищення прозорості органів державної влади та місцевого самоврядування.

Програмою Школи передбачено 5 лекцій та інтерактивних тренінгів за наступними темами: - «Моніторинг місцевих бюджетів: теорія та успішні кейси», «Відкриті дані: як знайти потрібну інформацію?», «Доступ до публічної інформації», «Конфлікт інтересів державних службовців: механізми виявлення та протидії», «Соціальні медіа: як поширювати інформацію про розслідування?».

Тренерами та лекторами Антикорупційної Школи стануть провідні спеціалісти в цій сфері, відомі журналісти та громадські активісти.

До участі запрошуються громадяни України, які:

  • є громадськими активістами або журналістами і працюють в Донецькій та Луганській областях;
  • зголошуються пройти повний курс навчання протягом всього терміну Антикорупційної Школи;

Для участі в Антикорупційній Школі необхідно заповнити конкурсну анкету за посиланням та написати мотиваційний лист на електрону адресу [email protected] з поміткою «Участь в Антикорупційній Школі».  Анкети приймаються до 23:59  25 грудня 2017 року.

Цей захід організовано ГО «Інститут розвитку та соціальних ініціатив» в рамках «Програми сприяння громадській активності «Долучайся!»», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). 

Контакти

  • [email protected]
  • ГО «Інститут розвитку та соціальних ініціатив»

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.