bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг для представників влади, НУО та волонтерів «Діалог як інструмент роботи з конфліктом»
22.11.2017

27 листопада в Києві відбудеться одноденний тренінг, присвячений роботі з групами, що знаходяться у стані конфлікту. Тренінг безкоштовний та має на меті підвищити рівень кваліфікації фахівців, які працюють над вирішенням конфліктів в українському суспільстві. Реєстрація на тренінг обов’язкова. 

Більше тренінгів у розділі Тренінги.

Тренінг проводить Горан Лоянчіч – сербський експерт з конфліктології, старший тренер Центру миру та діалогу ім. Ф. Нансена у Норвегії. Понад 17 років він працює зі спільнотами, розділеними конфліктом. Горан керував проектами створення багатоетнічного уряду в громаді Буяновац (Сербія) та координації відносин між муніципалітетами Буяновац і Ліллехаммер (Норвегія). З 2016 року бере активну участь у формуванні діалогу між Україною та Росією, співпрацюючи з Міністерством з питань тимчасово окупованих територій та ВПО України.

Кількість місць обмежена. Всі учасники забезпечуються харчуванням. Учасникам з інших міст відшкодовується вартість проїзду.

Захід відбудеться за адресою: м. Київ вул. Хрещатик, 14, конференц- зал «Володимирський». Початок о 10:00.

Реєстрація на тренінг обов’язкова: goo.gl/qVRHfA

Заходи проводяться канадською неурядовою організацією StabilizationSupportServices за фінансової підтримки Уряду Великої Британії та Посольства Великої Британії в Києві.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.