bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг «Громадський контроль поліції і взаємодія з нею» (Одеса)
16.11.2017

Тренінг «Громадський контроль поліції і взаємодія з нею» відбудеться у місті Одесі 29 листопада (перша частина) та 6 грудня 2017 року (друга частина). Дедлайн подачі заявок - 26 листопада 2017 р.

Благодійний фонд «За майбутнє без СНІДу»  запрошуємо молодих представників та представниць громадських організацій, місцевих ініціатив, активістів та лідерів з Одеси та Одеської області до участі у двох одноденних тренінгах на тему «Громадський контроль поліції і взаємодія з нею», які відбудуться в Одесі. 

Тренінг  «Громадський контроль поліції і взаємодія з нею» – гарна нагода для учасників разом з практиками громадського моніторингу та розвитку громадянського суспільства отримати нові навички і знання про те, як впливати на діяльність поліції для покращення її сервісної функції, запобігання порушенню прав і свобод людини. Очікується, що учасники тренінгу, озброєні знаннями та універсальними інструментами моніторингу/впливу на правоохоронні органи, стануть суб’єктами змін на місцевому рівні.

Курс включатиме 2 одноденних тренінги, які будуть містити в собі практичні завдання від тренерів у таких сферах: права і свободи людини в контексті національного і міжнародного законодавства, громадський вплив на поліцію, захист прав вразливих груп населення від дій чи бездіяльності поліції. Учасники будуть залучені до ознайомчих та моніторингових візитів до установ поліції.

Після проходження навчання учасники:

  • знатимуть, як ефективно впливати на діяльність поліції з боку громадянського суспільства, покращуючи її діяльність на місцевому і національному рівнях;
  • матимуть змогу долучитися до моніторингу поліції Одеського регіону;
  • володітимуть знаннями/навичками/інструментами активної громадської участі в захисті прав і свобод людини, зокрема в контексті захисту прав і свобод уразливих груп населення;
  • зможуть застосовувати інструменти з моніторингу, аналізу та адвокації в процесі змін на місцевому рівні;
  • покращать комунікаційні навички з органами влади.

Учасники будуть забезпечені роздатковими матеріалами та харчуванням під час навчання та візитів. Проживання не покривається.

Ми очікуємо учасників:

  • які хочуть вдосконалити знання, навички та отримати новий досвід для реалізації місцевих ініціатив з громадського моніторингу поліції;
  • що мають ідеї щодо вдосконалення діяльності поліції щодо забезпечення прав і свобод людини;
  • які готові та зацікавлені брати участь у подальшому моніторингу поліції Одеси та Одеської області.
  • які братимуть повноцінну участь у всіх заходах 29 листопада та 6 грудня 2017 року;

Вітається участь представників вразливих груп населення.

Про точне місце та час проведення тренінгу відібрані учасники будуть повідомлені завчасно. Учасники, які відвідають всі передбачені заходи (2 одноденних тренінги) отримають сертифікат.

Тренінги проводитимуться в рамках проекту “Міжрегіональний пілотний практикум для активістів та НУО Одеської і Миколаївської областей по забезпеченню громадського контролю за дотриманням органами СБУ, поліції та пенітенціарної системи прав і свобод уразливих груп населення”.

Проект здійснено за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні. Погляди учасників заходу не обов’язково збігаються з офіційною позицією уряду США.

Для подання заявки необхідно до 26 листопада 2017р.  заповнити онлайн заявку (всі  поля є обов’язковими для заповнення).

За додатковою інформацією звертайтесь:

Ігор Кравець, rоординатор проекту

Тел: 0930462451, [email protected]

Контакти

  • Ігор Кравець
  • координатор проекту
  • [email protected]
  • 093 04 62 451

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.