bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

В Одесі навчатимуть, як забезпечити прозорість місцевих публічних фінансів
15.11.2017

Навчання для всіх зацікавлених в практичних знаннях щодо збільшення прозорості бюджетних процесів на місцевому рівні. Заявки приймаються до 21 листопада

Одноденні інтерактивні семінари для представників громадських організацій, громадських активістів, журналістів, депутатів, представників виконавчих органів місцевих рад,  зацікавлених в тому, щоб місцеві бюджети в їх громадах були більш прозорими. Учасників навчань ознайомлять з:

  • Поняттями відкритості та прозорості бюджетного процесу;
  • Забезпеченням інформаційної відкритості місцевих бюджетів;
  • Інструментами громадської участі в бюджетному процесі;
  • Забезпеченням прозорості витрачання бюджетних коштів;
  • Ролями різних зацікавлених сторін в забезпеченні прозорості місцевих бюджетів.

Коли та де:

28 листопада в м. Одеса

Організатори забезпечують учасників необхідними роздатковими матеріалами та харчуванням під час навчання. Семінар розрахований в першу чергу на всіх зацікавлених в запровадженні практик прозорості місцевого бюджету з Одеси.

Для участі в семінарах будуть запрошені кандидати, які мають чітку мотивацію пройти навчання та пояснили, як будуть впроваджувати отримані знання на практиці в своїй громаді, а також мають змогу взяти участь в усіх навчальних блоках семінару.

Можлива участь обмеженої кількості учасників з інших міст, для яких передбачене також відшкодування проїду на та з семінару. Рішення про запрошення взяти участь в семінарі для учасників з інших міст буде прийматись з урахуванням кількості вільних місць, мотивації учасників з інших міст та можливості таких учасників в подальшому реалізувати набуті протягом навчання знання на практиці.

Зацікавлених просимо заповнити анкету за посиланням до 21 листопада 2017 року.

Відібрані учасники будуть додатково повідомлені про час та місце навчання. За додатковою інформацією щодо семінарів можна звертатись до Анастасії Матвієнко, e-mail: [email protected]  

Навчальні семінари розроблені та проводяться тренерами Громадського Партнерства «За прозорі місцеві бюджети!» 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.