bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Школа «Практичної демократії DRI»
07.11.2017

Офіс зі сприяння демократії (DRI) запрошує молодих представників та представниць громадських організацій, місцевих ініціатив, активістів/ок та лідерів/ок з всієї України до участі в «Школі практичної демократії DRI», яка відбудеться у місті Київ з 6 по 11 грудня 2017 року. Дедлайн - 20 листопада 2017 р.

Більше тренінгів у розділі Тренінги.

Школа практичної демократії (Democracy Reporting International) – добра нагода для учасників разом з практиками та гуру розвитку громадянського суспільства отримати нові навички і знання про те, як планувати та ефективно здійснювати різноманітні кампанії впливу на процес локальних реформ. Очікується, що учасники Школи, озброєні знаннями та універсальними інструментами моніторингу/впливу на владу, стануть суб’єктами змін та частиною процесу прийняття рішень на місцевому рівні.

Курс включатиме понад 20 лекцій, інтерактивних дискусій та практичних завдань від тренерів у таких сферах: сучасне лідерство, інструменти комунікації та діалогу з владою, вплив та захист інтересів місцевої громади, практичні інструменти електронної демократії, бюджет участі громади, адвокація реформ на місцевому рівні, проектний менеджмент. Також учасники здійснять ознайомчі візити до провідних українських аналітичних центрів та міжнародних проектів, які працюють в Україні.

Після проходження навчання учасники:

  • знатимуть як впливати на рішення, що приймаються на місцевому і національному рівнях;
  • володітимуть компетенціями/навичками/інструментами активної громадської участі та розвитку локальної демократії;
  • зможуть застосовувати інструменти з моніторингу, аналізу та адвокації в процесі реформ, лідерські інструменти  для розвитку громади;
  • покращать комунікаційні навички;
  • зможуть успішно впроваджувати власні проекти.

Учасники будуть забезпечені роздатковими матеріалами та харчуванням під час навчання. Проживання та проїзд учасників (за наявності оригіналів квитків на автобус або потяг не вище класу «купе») покриваються організаторами.

Ми очікуємо учасників:

  • віком від 18 до 35 років, які хочуть вдосконалити знання, навички та отримати новий досвід для реалізації місцевих ініціатив;
  • які мають ідеї щодо розвитку місцевої демократії, громадської участі та сприяння змінам на локальному рівні, та готові впровадити ці ідеї після проходження Школи;
  • які братимуть повноцінну участь у всіх заходах Школи (6-11 грудня 2017р.);

Вітається участь представників зі Сходу України.

Про точне місце та час проведення тренінгу відібрані учасники будуть повідомлені завчасно.

Для подання заявки необхідно до 20 листопада 2017р.  заповнити онлайн-заявку (всі  поля є обов’язковими для заповнення):

За додатковою інформацією звертайтесь:

Мар’яна Кузьо, Координаторка проекту DRI в Україні, [email protected]

Контакти

Коментарі

Дмитрій Глобак   2353 дні тому   #  

Доброго вечора.
Чи є зміст подавати анкету (38 років)?...

  •   Пiдписатися на новi
Яшар Фазилов   2351 день тому   #  

Доброго вечора!
Чи можуть приймати участь 2 представника однієї організації?
Дякую

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.