bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Освітня програма з вивчення ділової англійської мови та основ ведення власної справи (Харків)
30.10.2017

Оголошено прийом заявок на участь підприємців-початківців з м. Харкова у Програмі «Приступаючи до справи: ділова англійська мова та основи ведення власної справи». Дедлайн - 10 листопада 2017 року. 

Більше тренінгів у розділі Тренінги.

Програма включатиме 90 годин безкоштовних курсів (60 занять по 1,5 години):

-          ділова англійська мова (40 занять по 1,5 години),

-          основи ведення власної справи, звітування контролюючим органам, електронна звітність (10 занять по 1,5 години);

-          робота з веб-сайтами, у соціальних медіа, мобільних і цифрових додатках (10 занять по 1,5 години).

Орієнтовний період проведення занять:  листопад 2017 року - травень 2018 року.

Заняття будуть проходити тричі на тиждень і проводитись у вечірній час. Заняття будуть проводитись у м. Харкові на навчальній базі Каразінської школи бізнесу Харківського національного університету ім. В.Н. Каразіна.

Проритетна увага під час розгляду заявок на участь у програмі надаватиметься внутрішньо-переміщеним особам, які перебувають у складних соціально-економічних обставинах, але не виключає можливості участі і інших підприємців-початківців чи інших самозайнятих осіб, які не належать до числа ВПО у випадку наявності вакантних місць. Особливо заохочуються до участі жінки; молодь; особи, які проживають у сільській місцевості і мають обмежений доступ до таких навчальних курсів; особи з обмеженими можливостями здоров’я; демобілізовані військовослужбовці, які втратили роботу під час несення служби; жінки, які виходять з декретних відпусток, внаслідок, яких вони втратили роботу; та інші особи, які перебувають у складних соціально-економічних обставинах.

Під час розгляду заявок і співбесід до уваги братимуться наявність базових навичок володіння англійською мовою та рівень мотивації кандидатів.

Додаткова інформація за телефоном:  +380504018821, ел. пошта: [email protected].

Міжнародна неприбуткова організація PH International (Project Harmony, Inc.) і Харківський громадський центр «Молодь за демократію» оголошують про набір учасників соціальної ініціативи «Приступаючи до справи”, що здійснюється за підтримки Посольства США в Україні. 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.