bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Інформаційна кампанія «Конфлікт інтересів: треб
26.10.2017

Друга щорічна інформаційна кампанія «Конфлікт інтересів: треба знати!», спрямована на роз’яснення законодавства про конфлікт інтересів. 

Уперше кампанія проводилася у 2016 році Національним агентством з питань запобігання корупції (НАЗК) спільно з Програмою розвитку ООН (ПРООН) в Україні в рамках проекту «Прозорість і доброчесність публічного сектору», що фінансується Міністерством закордонних справ Данії.

У 2017 році експерти відвідають кожну з областей України з семінарами-тренінгами загального (для державних службовців, посадових осіб місцевого самоврядування, депутатів місцевих рад, сільських, селищних, міських голів, посадових осіб юридичних осіб публічного права) та спеціалізованого (для уповноважених з питань запобігання та виявлення корупції, працівників системи безоплатної первинної правової допомоги, представників громадських організацій, які працюють у сфері запобігання та протидії корупції) характеру.

Графік проведення семінарів-тренінгів можна знайти за посиланням: https://goo.gl/XDiQq8

Представники громадського сектору запрошуються на зустрічі. Зареєструватися можна тут: https://goo.gl/forms/PmwmT5thmKkD7uEr2

Приєднуйтеся до кампанії у фейсбуці: https://www.facebook.com/events/1689255121119045/  

Реєструйтеся на новий безкоштовний онлайн-курс, розроблений Національним агентством з питань запобігання корупції за підтримки ПРООН в Україні. Старт 9 грудня у Міжнародний день боротьби з корупцією! https://edx.prometheus.org.ua/courses/course-v1:NAZK+COI101+2017_T3/about

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.