bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінги для активної молоді об’єднаних територіальних громад (Львівська та Тернопільська області)
26.10.2017

Захід проводитиметься у м. Тернопіль  – 4 листопада,   у м. Львів –  11 листопада. Цільова аудиторія:  молодіжні громадські активісти, котрі прагнуть впливати на бюджетний процес та мають ідеї для розвитку своїх об’єднаних територіальних громад.

Захід проводитиметься у м. Тернопіль  – 4 листопада,   у м. Львів –  11 листопада.

 Цільова аудиторія:  молодіжні громадські активісти, котрі прагнуть впливати на бюджетний процес та мають ідеї для розвитку своїх об’єднаних територіальних громад.

 Передбачається проведення 2 одноденних тренінгів:

4  листопада – для молодіжних активістів Тернопільської області,

11 листопада –   для молодіжних активістів Львівської та Івано-Франківської областей.

 Формат тренінгу: 1-денний тренінг з використанням міні-лекцій, практичних  групових вправ, технік “мозкового штурму”, “світового кафе” та інтерактивних методик.

 У рамках тренінгу розглядатимуться питання: бюджетний процес  в ОТГ та можливості впливу громадськості на його формування;   бюджет участі: від знань до дій; що таке проект, як його зробити успішним; бюджетні програми, де знайти громадським ініціативам та ОТГ кошти  для розвитку  громади.

 Для участі в тренінгу учасникм відповідних областей  необхідно надіслати на скриньку [email protected]   інформацію: ПІП учасника; моб. телефон; скринька для зв’язку із учасником; ОТГ, яку представляє учасник;  організація, яку представляє учасник; мотивацію участі.

Терміни зголошення: для участі у тренінгу у м. Тернопіль – до 1 листопада, у м. Львів – до 6 листопада.

Учасники, які будуть відібрані, отримають інформацію на вказану у заявці скриньку.

Організатори відшкодовують транспортні витрати учасника до місця проведення заходу і в зворотному напрямку за наявності підтверджуючих документів про транспортні витрати. Витрати на пальне авто, перевезення  власним авто не відшкодовуватимуться.

Тренінг проводитимуть  тренери, які  є випускниками Школи бюджетної грамотності для громадських організацій,  – Ірина Гринчишин (ГО «Інститут регіоналістики»), Зоряна Філіповс (ЛОГО «Центр ініціатив Львівщини»), Тетяна Яцків (ГО «Центр громадської адвокатури»).

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.