bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Бродах відбудеться Порадня «Ефективна комунікація»
25.10.2017

10-11 листопада у місті Броди в рамках проекту «Київський Діалог»  за підтримки Міністерства Закордонних Справ Федеративної Республіки Німеччина відбудеться Порадня «Ефективна комунікація» для активістів, представників міських рад та бізнесу Дрогобича, Бродів, Червонограда, Дубного, Калуша та Володимира-Волинського.

Більше тренінгів у розділі Тренінги.

Під час порадні учасники зможуть більше дізнатись про лідерство та командобудуання, зовнішню та внутрішню комунікацію для громадських організацій та ініціатив. 

Учасники отримають практичний досвід з реалізацій комунікаційних стратегій для організацій та проектів, який зможуть реалізувати у своїй діяльності після завершення заходу.

Також присутнім буде представлений успішний досвід діяльності команд проекту «Платформа міських команд SpaceCraft» та проектів, що реалізовувались за підтримки «Київського діалогу».

Захід розпочнеться о 12:30 в Готелі «Європа» (вул. Юридика, 9).

Організатори забезпечують проживання, харчування та повертають кошти за квитки у разі потреби.

Реєстрація за посиланням:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd9wRCD8eMJlsHsSWF9hm4G3jUWfQykxLnlxm1Ww2VmWq7ymQ/viewform?usp=sf_link

Довідка:

«Київський Діалог» був започаткований в 2005 році відразу після «Помаранчевої Революції». Ідея проекту полягала у створенні інноваційної німецько-української платформи для діалогу та обміну досвіду, яка б об’єднувала в собі мультиплікаторів зі сфери політики, бізнесу, медіа та громадянського суспільства Німеччини та України, і тим самим сприяла демократичному розвитку України.

Мета «Київського Діалогу» полягає в поширенні знань про Україну і створенні таким чином її позитивного іміджу в Німеччині з одного боку та підвищенні обізнаності українських громадян про європейські процеси та цінності в Україні з іншого боку, підтримуючи та скріплюючи тим самим проєвропейський курс країни.

Проект спрямований на те, щоб ідентифікувати як політичну еліту, так і впливових акторів громадянського суспільства в Україні, які в майбутньому стануть опорою німецько-українських та європейсько-українських відносин, запросити обидві сторони до конструктивного діалогу та скріпити їхню проєвропейську позицію.

У жовтні 2014 року «Київський Діалог» відкрив представництва проекту в Харкові, Дніпрі, Одесі та Черкасах, а в травні 2017 року до проекту долучилися Львів, Миколаїв, Маріуполь та Слов’янськ. В пріоритетах на 2017-2019 роки буде тема участі громадян у розвитку своїх міст.

Контактна особа:

Станіслав Безушко, координатор проекту «Київський Діалог» у м. Львів

Моб.тел.: 067 261 20 58. Email: [email protected]

Facebook: https://www.facebook.com/stanislavbezushko

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.