bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Калуші відбудеться воркшоп «Діагностика проблем громади»
25.10.2017

31 жовтня в рамках проекту «Київський Діалог»  за підтримки Міністерства Закордонних Справ Федеративної Республіки Німеччина відбудеться воркшоп «Діагностика проблем громади» для активістів, представників міських рад та бізнесу міста Калуш.

 Більше тренінгів у розділі Тренінги.

Під час воркшопу учасники зможуть більше дізнатись про інструменти діагностики проблем громади і як визначити, що по-справжньому хвилює громаду.

Також учасники отримають практичний досвід та необхідні матеріали. Напрацьовані під час роботи в групах ідеї вони зможуть реалізувати у своїй діяльності після завершення воркшопу.

Захід розпочнеться о 11:00 в ресторані «Асторія» (вул. Підвальна, 9).

Реєстрація за посиланням:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdpDkGl5sUB7P1jpHCfRqbPT0TcJ8gPiSsWqDhPIkkhzwXdxQ/viewform?usp=sf_link

Довідка:

«Київський Діалог» був започаткований в 2005 році відразу після «Помаранчевої Революції». Мета «Київського Діалогу» полягає в поширенні знань про Україну і створенні таким чином її позитивного іміджу в Німеччині з одного боку та підвищенні обізнаності українських громадян про європейські процеси та цінності в Україні з іншого боку, підтримуючи та скріплюючи тим самим проєвропейський курс країни.

Проект спрямований на те, щоб ідентифікувати як політичну еліту, так і впливових акторів громадянського суспільства в Україні, які в майбутньому стануть опорою німецько-українських та європейсько-українських відносин, запросити обидві сторони до конструктивного діалогу та скріпити їхню проєвропейську позицію.

У жовтні 2014 року «Київський Діалог» відкрив представництва проекту в Харкові, Дніпрі, Одесі та Черкасах, а в травні 2017 року до проекту долучилися Львів, Миколаїв, Маріуполь та Слов’янськ. В пріоритетах на 2017-2019 роки буде тема участі громадян у розвитку своїх міст.

Віталій Загайний - співзасновник та голова громадської організації «Центр Громадянських Ініціатив» з 2013 року. Технолог, модератор, тренер та організатор ділових публічних подій. Експерт з питань самоврядування та самоорганізації

Контактна особа:

Станіслав Безушко, координатор проекту «Київський Діалог» у м. Львів

Моб.тел.: 067 261 20 58. Email: [email protected]

Facebook: https://www.facebook.com/stanislavbezushko

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.