bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

На ВУМ online стартував курс «Кредит – це зло?»
23.10.2017

19.10.2017 на ВУМ online стартує курс «Кредит – це зло?» від Дмитра Орлова – керівника фінансового департаменту банку, що понад 10 років працює на керівних посадах в сфері споживчого кредитування.

Більше тренінгів у розділі Тренінги.

Якщо ви вже цікавилися темою кредитування та намагалися скористатися традиційними джерелами (книги, спеціалізовані статті, нормативні акти, кредитні договори) - ви знаєте, наскільки це непросто. Формальні, теоретично та юридично правильні визначення - надто складні для сприйняття. З них дуже важко вхопити суть прочитаного, скласти картинку.

Мета цього курсу - дати простим людям - не-фінансистам розуміння суті та логіки відносин, які виникають при кредитуванні. Ми простою мовою поговоримо: навіщо кредит людині; чи є в ньому сенс, чи це просто маніпуляція. Навчимося визначати реальну вартість кредиту з використанням математики, не складнішої за 4-й клас звичайної школи. З’ясуємо, чому одні кредити  дорожчі за інші, і як не переплачувати. Розглянемо, як не потрапити до кредитної пастки, а хто потрапив - як вибратися з мінімальними втратами. Ознайомимося з правилами «техніки безпеки», дотримання яких допоможе зробити кредит безпечнішим та підвищити задоволеність від досвіду користування ним.

Курс знаходиться за посиланням https://vumonline.ua/course/credit-to-take-or-not-to-take/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.