bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Online-марафон з медіаграмотності «MediaIQ7х7»
14.10.2017

Запрошуємо стати учасником тижневого онлайн-марафону з медіаграмотності «MediaIQ7х7», який триватиме з 25 жовтня до 1 листопада 2017. Дедлайн - 24 жовтня 2017 р.

Щодня упродовж 7-ми днів учасники марафону отримуватимуть оригінальні завдання, що допоможуть краще познайомитися зі принципами медіаграмотності.

Правила марафону дуже прості: на виконання одного завдання відводиться 24 години, а всі результати розміщуються під спільним хештегом на своїй сторінці в соцмережі/у блозі/на авторському сайті тощо.

Чим ти будеш займатися на марафоні?

  • дізнаєшся, як медіа впливають на наше життя;
  • з’ясуєш, в чому різниця між фактом і думкою;
  • навчишся розпізнавати фейки з першого погляду;
  • потренуєшся з приймати по-справжньому самостійні рішення;
  • прокачаєш свої навички письма, витривалість і регулярність.

Хто може стати учасником?

Долучитися до онлайн-марафону«MediaIQ7х7» можуть всі, хто цікавиться ЗМІ, хоче захиститися від їхніх маніпуляцій, бажає опанувати ключові навички медіаграмотності чи мріє про професію журналіста. Будь-які вікові чи регіональні обмеження відсутні. Участь у марафоні – безкоштовна.

Щоб стати учасником онлайн-марафону, потрібно до 24 жовтня включно заповнити анкету: https://goo.gl/forms/p9LRmazisGu0pRel1

Більше інформації про кампанію тут: https://www.facebook.com/events/1972334786376206 

Марафон «MediaIQ7х7» проводиться в рамках глобального тижня медійної та інформаційної грамотності ЮНЕСКО. Організатори – команда всеукраїнського проекту з розвитку медіаграмотності та критичного мислення Media IQ.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.