bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Запрошення до участі у тренінговому курсі для аналітиків
05.10.2017

Молоді аналітики запрошуються до участі в тренінговому курсі «Професійні наукові стандарти та аналіз політики», що проводитиметься в рамках проекту «Платформа аналітики та міжкультурної комунікації». Метою тренінгового курсу є підвищення якості написання аналітичних матеріалів, розуміння міжкультурних різниць та ефективна комунікація із закордонною аудиторію. Дедлайн - 9 жовтня 2017 р.

Перший семінар з курсу відбудеться 18–20 жовтня 2017 року у Києві. Наступні активності пройдуть орієнтовно 79 лютого 2018 року. Зверніть увагу на те, що ця реєстрація включає в собі заявку на участь у всьому курсі.

Під час написання заявки просимо вказати тему аналітичного матеріалу, який Ви плануєте завершити під час тренінгового курсу. Під час курсу лектори супроводжуватимуть Вас у написанні аналітичного матеріалу, а найкращі з напрацювань будуть перекладені німецькою мовою та представлені учасниками у Берліні весною 2018 року.

Ключовими темами, що розглядатимуться під час тренінгу, будуть:

  • Дослідницький дизайн, методології проведення прикладних досліджень, міжнародні правила академічного письма, розробки змісту та структури аналітичних матеріалів, розвитку критичного мислення та культури академічної дискусії.
  • Різні типи аналітичних матеріалів (policy paper, policy brief):  як говорити  із західними аналітиками та  цільовою аудиторією однією «аналітичною мовою»? Як обрати найбільш оптимальну форму аналітичного матеріалу  залежно від поставленої цілі, проблеми, ключової аудиторії тощо? Якими практиками ефективного представлення результатів експертизи користуються в Німеччині та країнах ЄС загалом? 
  • Міжкультурна компетенція: чому іноді хороший матеріал не може бути «почутим» та які культурні особливості варто враховувати, щоб правильно доносити головні месиджи?

Вимоги до учасників:

  • Досвід роботи в одному з українських аналітичних центрів.
  • Наявність аналітичних публікацій в стадії розробки українською або англійською мовою, які можна буде проаналізувати під час семінару.
  • Конкретна сфера аналітичної діяльності (економіка, внутрішня політика, зовнішня політика, соціальна сфера і т. д.).
  • Високе володіння англійською мовою
  • Мати змогу взяти участь у двох семінарах.

Робочі мови: українська та англійська.

Щоби взяти участь у семінарі, просимо заповнити аплікаційну форму:https://goo.gl/forms/6CMXKI9JajeTumMM2

Кількість учасників обмежена. Заявки приймаються до 9 жовтня 2017 року включно. Відібраним учасникам буде надіслана програма та інформація щодо місця проведення семінару. Кінцевий термін розгляду заявок – 12 жовтня.  Для учасників з інших міст організатори компенсують витрати за проїзд (за умови надання використаних квитків) та проживання на час проведення тренінгу (3 доби).

У разі виникнення питань звертайтесь до Андрія Сухарини, політичного аналітика Фонду «Демократичні ініціативи» імені Ілька Кучеріва ([email protected] або телефоном 050 444 33 46).

Більше інформації про проект Ви можете дізнатися за посиланням: http://dif.org.ua/article/proekt-platforma-analitiki-ta-mizhkulturnoi-komunikatsii.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.