bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг з підтримки грантової програми щодо зміцнення партнерства між поліцією та громадами
04.10.2017

Управління ООН з обслуговування проектів (ЮНОПС) запрошує представників громад та організацій громадянського суспільства взяти участь у тренінгах, організованих у підтримку грантової програми. Дедлайн - 5 жовтня 2017 р.

Грантова програма «Підвищення рівня довіри для зміцнення партнерства між поліцією та громадами Львівської, Київської та Харківської областей» реалізується в рамках проекту «Підтримка реформи поліції в Україні», який фінансується ЄС і впроваджується ЮНОПС у партнерстві з Поліцією Швеції, Національною поліцією України та місією Європейського Союзу з реформування сектора цивільної безпеки України.

Програмою передбачено, що 12 місцевих ініціатив, спрямованих на проведення заходів з підвищення рівня довіри до поліції та зміцнення партнерських відносин між поліцією та громадськістю, отримають фінансування у розмірі від 20 до 30 тис. дол. США.

Наступний тренінг з підтримки грантової програми відбудеться 6 жовтня 2017 року в Харкові. На тренінгу будуть розглянуті питання планування проектів та впровадження ініціатив для розбудови взаємодії поліції з громадою у Харківській області.

Для участі просимо зареєструватися, надіславши анкету, що додається, на електронну адресу [email protected] не пізніше 12:00 5 жовтня 2017 року.

Участь у тренінгу – безкоштовна. Роздаткові матеріали та харчування учасників під час тренінгу забезпечуються коштами проекту. Програма заходу та інформація щодо місця проведення будуть надіслані зареєстрованим учасникам на вказану електронну пошту.

Більше детально про грантову програму можна дізнатися тут: http://sgpinfo.org.ua/index.php/ua/resursy/oholoshennia/462-zaproshennya-do-uchasti-u-konkursi-proektnykh-propozytsiy-v-ramkakh-hrantovoyi-prohramy-pidvyshchennya-rivnya-doviry-dlya-zmitsnennya-partnerstva-mizh-politsiyeyu-ta-hromadamy

 За додатковою інформацією звертайтеся, будь ласка, в офіс ЮНОПС за електронною адресою: [email protected].

Коментарі

Ірина Жовтень   2378 днів тому   #  

Коментар до теми:
Грантова програма «Підвищення рівня довіри для зміцнення партнерства між поліцією та громадами".
Вітаю! Мене звуть Ірина,я живу в м.Бровари Київської області, я - активістка, самозайнята особа.
Прошу :будь ласка, повідомте мене про дату наступного тренінгу з підтримки грантової програми щодо зміцнення партнерства між поліцією та громадами, який буде відбуватися в Києві.
На підставі свого багаторічного досвіду звернень/заяв/повідомлень/скарг/позовів/інше із правоохороними органами, прокуратурою, судовою системою вношу пропозицію: у зв"язку із тим, що сьогодні, в Україні, компетентними посадовими особами НП, НАБУ, ГПУ, інш. , на мою думку, найбільше порушується правова норма ст.214 КПКУ та саме Прокуратура здійснює процесуальне керівництво , наприклад, за слідчими слідчого відділу поліції, то я вношу пропозицію внести прокуратуру як нового учасника партнерства або як гаранта по зміцненню партнерства між поліцією та громадами, та для підвищення рівня довіри між поліцією та громадами.
В перспективі пропоную долучити у якості нового учасника партнерства суд першої інстанції , наприклад, у особі слідчого судді , який ухвалює судові рішення на різних стадіях кримінального процесу.
Завчасно дякую.

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.