bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Набір на тренінг з підтримки грантової програми щодо зміцнення партнерства між поліцією та громадами
27.09.2017

Управління ООН з обслуговування проектів (ЮНОПС) запрошує представників громад та організацій громадянського суспільства взяти участь у тренінгах, організованих у підтримку грантової програми. Дедлайн - 2 жовтня 2017 р.

Більше тренінгів у розділі Тренінги.

Грантова програма «Підвищення рівня довіри для зміцнення партнерства між поліцією та громадами Львівської, Київської та Харківської областей» реалізується в рамках проекту «Підтримка реформи поліції в Україні», який фінансується ЄС і впроваджується ЮНОПС у партнерстві з Поліцією Швеції, Національною поліцією України та місією Європейського Союзу з реформування сектора цивільної безпеки України.

Програмою передбачено, що 12 місцевих ініціатив, спрямованих на проведення заходів з підвищення рівня довіри до поліції та зміцнення партнерських відносин між поліцією та громадськістю, отримають фінансування у розмірі від 20 000 до 30 000 доларів США.

Більше детально про грантову програму можна дізнатися тут: http://sgpinfo.org.ua/index.php/ua/resursy/oholoshennia/462-zaproshennya-do-uchasti-u-konkursi-proektnykh-propozytsiy-v-ramkakh-hrantovoyi-prohramy-pidvyshchennya-rivnya-doviry-dlya-zmitsnennya-partnerstva-mizh-politsiyeyu-ta-hromadamy.

Наступний тренінг відбудеться 3 жовтня 2017 р. у м.Львові. На тренінгу будуть розглянуті питання планування проектів та впровадження ініціатив для розбудови взаємодії поліції з громадою у Львівській області.

Для участі у тренінгу у м.Львові просимо зареєструватися, надіславши анкету, що додається, не пізніше 12:00 2 жовтня 2017 р., на електрону адресу: [email protected].

Участь у тренінгу – безкоштовна. Роздаткові матеріали та харчування учасників під час тренінгу забезпечуються коштами проекту. Програма заходу та інформація щодо місця проведення будуть надіслані зареєстрованим учасникам на вказану електронну пошту.

За додатковою інформацією звертайтеся, будь ласка, в офіс ЮНОПС за електронною адресою: [email protected].

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.