bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг для батьків ( Одеса)
25.09.2017

Тренінг реалізовується командою Офісу Регіонального Розвитку за фінансової підтримки німецької громадської організації Дитячого Фонду Німеччини - Kinderhilfswerk ChildFund Deutschland у партнерстві з Одеським регіональним представництвом Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини. Співорганізатором заходу виступає міське кафе 4City

Кажуть, найсильніша «зброя» – це знання. А ми вважаємо, що знання і розуміння ключових прав і свобод людини й громадянина, - це ключовий інструмент успішності й повноцінності життя у сучасному світі. Якщо ті, хто має зобов’язання піклуватися та виховувати паростки майбутнього, зможуть з усією відповідальністю виховати дітей у дусі поваги до прав і свобод людини, пояснюючи дитині її права, обов’язки, то одного разу, ми всі прокинемось у світі, зовсім іншої якості.

Найчастіше, порушення прав дітей починаються, зокрема, з сім’ї. Фізичного і морального насилля з боку найрідніших. Часто намагаються виховувати «паском», бо на думку батьків, - це не тільки прийнятно, а й корисно. При цьому, з тим, що подібні «педагогічні» методи теж є насильством та порушенням прав дитини, батьки часто не погоджуються.

Як знайти межу у таких випадках? Як виховувати дитину не порушуючи її прав?  Профілактика та запобігання жорстокому поводженню з дітьми, усвідомлення відповідальності батьків за виховання дітей?

Як не втратити баланс між правами та обов’язками: роль батьківського піклування та дисципліни?

Відповіді на всі ці запитання, ви зможете почути на нашому тренінгу.

Ментором події виступить Катерина Гостімінська. Катерина є регіональним координатором взаємодії з громадськістю Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини в Одеській області, діючим членом команди моніторів Національного Превентивного Механізму (НПМ), національним тренером за програмами розвитку сімейних форм виховання, та активним тренером громадської організації “This Child Here”.

Захід відбудеться в Одесі – 28 жовтня. Початок о 13.00 год.

Місце проведення заходу: міське кафе 4City (вулиця Канатна, 27/1). 

Тренінг реалізовується командою Офісу Регіонального Розвитку за фінансової підтримки німецької громадської організації Дитячого Фонду Німеччини - Kinderhilfswerk ChildFund Deutschland у партнерстві з Одеським регіональним представництвом Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини. Співорганізатором заходу виступає міське кафе 4City.

Участь у заході є безкоштовною. Звертаємо вашу увагу, що кількість місць обмежена. Для участі у заході необхідно обов’язково зареєструватись. Реєстрація доступна за посиланням: https://goo.gl/forms/KYZgcY6rfSP6gbZQ2

З будь-яких питань щодо проведення заходу звертайтесь за телефоном: (097)787-15-60

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.