bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Набір на Програму соціального підприємництва
21.09.2017

 Українська Соціальна Академія оголошує набір на Програму соціального підприємництва. До участі запрошуються студенти останніх років навчання та соціальні підприємці-початківці. Навчання на Програмі - безкоштовне. 

В тебе є ідея соціального підприємства, але ти потребуєш допомоги у  її просуванні?

Українська Соціальна Академія оголошує набір на Програму соціального підприємництва. До участі запрошуються студенти останніх років навчання та соціальні підприємці-початківці. Навчання на Програмі - безкоштовне. 

В ході навчання учасники освоять технології запуску, просування і розвитку бізнес-проектів у соціальній сфері, отримають знання в області фінансових засад бізнесу, дізнаються про технології управління проектом і його просування, про джерела інвестування та познайомляться з успішними соціально-підприємницькими кейсами.  

Програма соціального підприємництва проводитиметься за модульним принципом і складатиметься з двох блоків:

  • Блок А – інтенсивний модульний курс з основ соціального підприємництва;

  • Блок В – дистанційне доопрацювання власних проектів з менторами - експертами у галузі та підготовка відеопрезентації проекту для онлайн голосування.

За підсумками онлайн голосування проектів, три команди отримають можливість в рамках інвестиційного Форуму презентувати свої ідеї потенційним інвесторам і залучити фінансування для реалізації своїх проектів. Найкраща команда отримає поїздку на конференцію в Європу, де зберуться кращі проекти з 5 країн Східної Європи.

Програма соціального підприємництва реалізовуватиметься на 3 майданчиках: м. Тернопіль, м. Луцьк, м. Маріуполь.

Навчання розпочнеться у жовтні 2017 року.

Тривалість Програми: 2 місяці.

Прийом заявок:

Для участі у Програмі соціального підприємництва необхідно заповнити онлайн-форму: https://goo.gl/iGKRVs до 13 жовтня. Усі заявники будуть повідомлені про результат відбору до 17 жовтня 2017 року.

У разі виникнення запитань звертайтесь до Іванни Бедь
[email protected]
тел. 068 931 01 21
https://goo.gl/GrmouS

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.