bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг «Проєвропейська свідомість сільських громад – шлях реформування країни»
19.09.2017

«Демократична дія» відбирає учасників з Херсонської області на тренінг в рамках проекту «Просування реформ в регіони» Інституту економічних досліджень та політичних консультацій і «Європейської правди» за підтримки ЄС.                                      

В рамках проекту «Просування реформ в регіони» Інституту економічних досліджень та політичних консультацій і «Європейської правди» за підтримки Європейського Союзу, громадська організація «Всеукраїнська Демократична дія» реалізовує проект «Проєвропейська свідомість сільських громад – шлях реформування країни».

В рамках реалізації проекту заплановано проведення тренінгу у Херсоні для представників Херсонської області: фермерів та виробників сільськогосподарської продукції, активістів сільських громад, представників державних органів та журналістів місцевих ЗМІ, які спеціалізуються на висвітленні питань розвитку аграрного сектору.

Тренінг відбудеться в Херсоні – 9-10 жовтня 2017 року.

Мета тренінгу - підвищення знань громадських активістів сільських громад в питаннях, пов’язаних з імплементацією Угоди про асоціацію Україна-ЄС та Порядку денного асоціації, враховуючи регіональні особливості та специфіку, а також сприяння збільшенню впливу громадськості на проведення проєвропейських реформ у регіонах.

Запрошуємо фермерів, активістів сільських громад, що проживають у Херсонській області, а також місцеві ЗМІ та представників органів державної влади до участі у 2-денному тренінгу.

Організатори покривають витрати учасникам на проїзд, проживання та харчування, а також забезпечують відповідними інформаційними та довідковими матеріалам.  

Бажаючим взяти участь необхідно заповнити анкету (Анкета в додатку) або за посиланням:

https://goo.gl/forms/TR1c97ymKXf99xCf1

Підбір учасників тренінгів здійснюватиметься шляхом конкурсного відбору заповнених учасниками анкет. Відібрані учасники будуть повідомлені про місце проведення тренінгів за 5 днів до початку.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.