bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг для жінок-підприємниць «Ключі до фінансового управління» (Суми)
19.09.2017

Центр підтримки бізнесу м. Суми запрошує на тренінг для жінок-підприємниць  «Ключі до фінансового управління».

Центр підтримки бізнесу м. Суми, створений Європейским банком реконструкції та розвитку в рамках ініціативи EU4Business Європейского Союзу, запрошує жінок-підприємців та власниць малого чи середнього бізнесу взяти участь у тренінгу “Ключі до фінансового управління”, який відбудеться 28-29.09.2017 та 02-03.11.2017 у м. Суми, вул. Покровська, 9/1 (Конгрес-центр СумДУ).

Курс спеціально розроблений для жінок-підприємців і складається з двох навчальних модулей, по два дні кожен, з перервою між ними. Учасниці будуть мати час для застосування на практиці знань, отриманих під час першої сесії, і підготувати питання до другої. Відповідно, Вам не доведеться залишати свій бізнес надовго. Курс заснований на кращих міжнародних практиках, перекладених на нашу специфіку, і глибоких експертних знаннях, включає в себе практичні вправи та реальні приклади.

Матеріали курсу розроблені компанією APPLICATIO Training & Management (Німеччина) у співпраці з CEFE (Сербія). Тренінг проведуть два досвідчених тренери, акредитованих ЄБРР, які спеціалізуються на навчанні управлінню фінансами власників компаній і «нефінансових» керівників.

Івент даного тренінгу у Фейсбуці:
https://www.facebook.com/events/974159086123482/

Анонс заходу: https://goo.gl/KthFKZ

Реєстраційна форма: https://form.jotformpro.com/72542629649972

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.