bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Школа DRI. Конституція в дії
13.09.2017

Democracy Reporting International запрошує студентів, молодих фахівців на чотириденну школу з теорії та практики конституційного права та юстиції. Серед лекторів та спікерів члени Венеціанської комісії, провідні міжнародні та вітчизняні фахівці. Дедлайн - 20 вересня 2017 р.

Більше тренінгів у розділі Тренінги.

Сучасна конституція - це живий інструмент чи символічний релікт? Чи має конституціоналізм щось окрім теорії та чи можна конституційне право застосувати на практиці, в суді, в державній установі, а не тільки в наукових колах? Про теорію і практику конституційного права та процесу DRI запрошує почути під час Школи “Конституція в дії”. Чотириденна конституційна Школа DRI, де серед спікерів будуть найкращі міжнародні та вітчизняні фахівці, дозволить Вам не тільки дізнатись про сучасні тенденції конституціоналізму, а також у повній мірі оволодіти необхідними знаннями про абсолютно новий інститут в Україні - конституційну скаргу, познайомитись з професорами та суддями і врешті решт окреслить можливість професійного зростання як майбутнього фахівця з конституційного права. 
Детальна програма за посиланням: https://goo.gl/dWpK1s 

Робоча мова Школи?
Українська та англійська

Для кого?
Студенти, аспіранти, молоді фахівці до 35 років, які володіють англійською на рівні вище середнього (або вище)

Заохочення?
Публікація в юридичному виданні; сертифікати на придбання літератури; іменні сертифікати; рекомендації від експертів та лекторів

Як зареєструватись?
Щоб подати заявку на участь в Школі перейдіть за посиланням:https://goo.gl/osgdsr.*


*Ви маєте заповнити всі поля та подати коротке есе, надаючи відповідь на питання “Яку статтю я б змінив / додав в українській Конституції?” Есе пишеться українською мовою, обсяг есе має складати не більше 700 слів (посилання у довільному форматі). Есе має бути оригінальним авторським твором, роботи, де буде виявлений плагіат - не розглядатимуться. Есе подається шляхом додавання файлу (word/x) у реєстраційній формі або надсилається на email: b.bernatskyi@democracy-reporting.org (тема листа - ПІБ та назва есе). Кожне есе оцінюється експертам DRI. Ті, хто надіслав найцікавіші / найкращі есе отримають запрошення до Школи.

Остання дата для подання заявки на участь?
20 вересня 2017 остання дата для подання заявки для участі в Школі, поспішайте кількість місць обмежена! DRI забезпечує проживанням та харчуванням на період навчання у Школі, компенсує вартість проїзду.

Залишились питання?
Дивись наш розділ питань/відповідей за посиланням:https://goo.gl/qu77Sr

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.