bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Онлайн-курс з права «Людина та держава. Правила гри» стартував
09.09.2017

Онлайн-курс з права «Людина та держава. Правила гри» розпочався на EdEra. За змістовим наповненням і форматом викладу він не має аналогів в Україні. Онлайн-курс безкоштовний, триватиме сім тижнів. Зареєструватися на нього є можливість за посиланням: ed-era.com/law-essentials.

Більше тренінгів у розділі Тренінги.


До створення курсу залучені 12 провідних експертів і представників міжнародних організацій: зокрема, Ради Європи, ООН та ЮНІСЕФ. Разом з експертами кожну тему розглядають модератори-провідники. Всі лекції подані в форматі дискусії, що супроводжується анімованими презентаціями, а також великою кількістю завдань для систематизації набутих знань.  

«Розробляючи концепт та формат онлайн-курсу з права, ми прагнули “оживити” предмет, зробити його практичним і цікавим. Так народився новий цікавий формат, у якому студент наче потрапляє в фільм, де знайомиться з двома юристами-провідниками. Разом з ними, від теми до теми, він спілкується з найкращими спеціалістами в кожній конкретній сфері правознавства та отримує практичні знання із “перших вуст”, – пояснює Ілля Філіпов, СEO EdEra. – Обізнаність громадян у праві – запорука успішної країни з імунітетом до популізму та неправомірних дій. Сподіваємося, що курс суттєво посприяє розвитку правової освіти в Україні». 

У рамках онлайн-курсу «Людина та держава. Правила гри» експерти розглянуть характеристики держави та державної влади, поняття права, форми захисту прав людини, міжнародне правосуддя та діяльність міжнародних організацій. 

Контакти

  • EdEra
  •  ed-era.com/law-essentials

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.