bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Workshop в Одесі: Вступ у дію Угоди про асоціацію України з ЄС. Нові можливості для України
01.09.2017

WORKSHOP реалізовується командою Офіс Регіонального Розвитку в рамках діяльності Business Support Center за фінансової підтримки Міністерства Закордонних Справ Литви та Центрального агентства з управління проектами Литви (Public Institution Central Project Management Agency).

Під час заходу, учасники отримають змогу познайомляться з положеннями Угоди про асоціацію, поточним станом імплементації Угоди, розберуть можливості Угоди, і зрозуміють, як їх реалізовувати, знайдуть відповіді на інші доленосні для України питання, які виникають у зв’язку з повноцінним набранням чинності Угодою.

Бажаєте дізнатися про нові можливості для українського бізнесу? – Тоді вам до нас!

Хочете дізнатися, як асоціація з ЄС вплине на розвиток громадянського суспільства, молоді, студентства в Україні? – Вам також до нас!

 Як зміняться зовнішні і внутрішні політики України під дією Угоди про асоціацію, та чи будуть такі політики відображати інтереси українців? – Приходьте на наш воркшоп, і обов’язково дізнаєтесь!

Захід відбудеться в Одесі – 9-го вересня. Початок о 15.00. 

Місце проведення заходу: міське кафе 4City (вулиця Канатна, 27/1). 

WORKSHOP реалізовується командою Офіс Регіонального Розвитку в рамках діяльності Business Support Center за фінансової підтримки Міністерства Закордонних Справ Литви та Центрального агентства з управління проектами Литви (Public Institution Central Project Management Agency).

Програма заходу розрахована на журналістів, представників бізнесу, органів державної влади та місцевого самоврядування, представників громадських організацій, а також, усіх охочих познайомитися з євроінтеграційними процесами.

Участь у заході є безкоштовною. Звертаємо вашу увагу, що кількість місць обмежена. Для участі у заході необхідно обов’язково зареєструватись. Реєстрація доступна за посиланням: https://goo.gl/forms/d2KoaNhGRRcua4di2

 
З будь-яких питань щодо заходу звертайтесь за телефоном: 097-787-15-60

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.