bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг «Участь суспільства в прийнятті рішень у громадах» (Старобільськ)
31.08.2017

Асоціація сільських, селищних рад та об’єднаних громад України» запрошує представників громад, ОТГ, органів місцевого самоврядування, місцевих громадських активістів, журналістів Луганської області подавати заявки на тренінг «Участь суспільства в прийнятті рішень у громадах».

Захід відбудеться  04 вересня 2017 р в м. Старобільск, о 9:30 за адресою:  Луганська область, м. Старобільск,  вул. Слобожанська, 36 (дивитися мапу та локацію).  

У програмі передбачені зустрічі із представниками Міністерства регіонального розвитку та будівництва та провідними експертами, які допоможуть здобути навички підготовки проектів, що фінансуються з Державного фонду регіонального розвитку, одержать інструменти активації громади, націленої на розвиток. Більш детально у програмі. 

Попередня реєстрація за телефоном тел. +38(099) 06-13-129; +38(097) 3392266 або ел. поштою: [email protected] , [email protected], контактні особи ― Анастасія Ярошенко, Петруха Оксана.

Організатори гарантують відшкодування фактичних транспортних витрат за наявності проїзних документів (квиток, чек на пальне), але не більше ніж 100 грн. на одну особу. (500 грн - на 5 осіб/автівка).  Для учасників інформаційної зустрічі також буде організовано обід.

Захід організовано Всеукраїнською асоціацією ОМС «Асоціація сільських, селищних рад та об’єднаних громад України» за участю Фундації польсько-української співпраці ПАУСІ та за підтримки Польсько – Канадської Програми  Демократії співфінансованої з Програми Польської Співпраці на користь розвитку Міністерства закордонних справ РП та Канадського Міністерства закордонних справ, торгівлі та розвитку (DFATD). 

Матеріал опублікований у рамках спеціального медіа-проекту «Інформація для свідомих дій: почуй голос постраждалих внаслідок конфлікту на сході України», що  впроваджується Ресурсним центром ГУРТ за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією уряду США.    

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.