bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Програма Liberal Arts для вчителів
30.08.2017

30.09-01.10.2017 Українська Академія Лідерства за підтримки Міністерства освіти і науки України збере в Києві понад 100 провідних вчителів з усієї України на 1 сесію Програми Liberal Arts «Свобода. Відповідальність. Довіра». Дедлайн - 10 вересня 2017 р.

Більше тренінгів у розділі Тренінги.

Сучасне українське суспільство й освітянська спільнота, як його частина, не до кінця усвідомлюють те, що свобода без відповідальності як і брак суспільної довіри сьогодні постає чи не найбільшою проблемою в Україні. Від учителя, ментора, виховника залежить, щоби учень набув цінностей свободи, відповідальності, довіри. На цьому шляху учитель, ментор і виховник можуть допомогти учневі лише тоді, коли у їхній персональній шкалі цінностей є свобода, відповідальність і довіра.

30.09-01.10.2017 Українська Академія Лідерства за підтримки Міністерства освіти і науки України збере в Києві понад 100 провідних вчителів з усієї України на 1 сесію Програми Liberal Arts “Свобода. Відповідальність. Довіра”.

Мета програми: допомогти вчителям набути нових знань, бути здатними мислити й діяти стратегічно, генерувати, доносити й втілювати великі ідеї.

Учасниками програми можуть стати вчителі та керівники шкіл або закладів, які прирівнюються до них (гімназії, ліцеї тощо), а також виховники незалежно від віку, статі, територіального походження тощо. Учасники отримають читанку для підготовки до семінару, слухатимуть лекції відомих науковців, громадських діячів і письменників, а також працюватимуть у малих групах.

Участь у програмі, харчування та проживання безкоштовне завдяки фінансовій підтримці Western NIS Enterprise Fund (WNISEF). Усі транспортні витрати учасники покривають самостійно.

Щоб стати учасником програми заповніть форму https://goo.gl/GUaahM до 10 вересня 2017 року.

Якщо у Вас виникають питання, пишіть нам на [email protected]

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.