bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Молодь з громад Тернопільської області навчатиметься проектному менеджменту
29.08.2017

14-15 вересня у Тернополі пройде тренінг для молодих активістів громад-учасників проекту «Ефективний розвиток об’єднаних громад» (Гримайлівська, Вишнівецька, Залозецька, Великодедеркальська, Новосільська, Великогаївська, Колиндянська, Шумська, Борщівська громади), які мають намір змінювати та впливати на розвиток території, на якій проживають.  Дедлайн - 5 вересня 2017 р.

Протягом 2-х днів учасники навчаться писати проекти, ознайомляться з особливостями роботи органу місцевого самоврядування, навчаться шукати ресурси для втілення своїх ідей у життя та можуть стати помічниками та порадниками у майбутньому“, – розповідає Максим Черкашин, керівник ГО “Освітньо-аналітичний центр розвитку громад”.

Запрошуємо молодь віком від 20 до 30 років, які проживають чи родом з вищевказаних громад та планують покращити діяльність ОТГ, на тренінг. Всі витрати, пов’язані з трансфертом, проживанням, харчуванням та навчальні матеріали забезпечують організатори.

Для участі у тренінгу необхідно заповнити анкету та надіслати на електронну пошту [email protected] до 5 вересня.

Проект “Ефективний розвиток об’єднаних громад” реалізовує громадська організація “Освітньо-аналітичний центр розвитку громад” спільно з Тернопіським регіональним відділенням “Асоціації міст України” 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.