bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Навчальний семінар «Школа співпраці з владою»
28.08.2017

ГО «Молода Черкащина» у рамках проекту «Молодь – рушійна сила реформ» розпочинає набір на 3-й навчальний семінар «Школа співпраці з владою». Дедлайн - 10 вересня 2017 р.

Більше тренінгів у розділі Тренінги.

Ми навчилися боротися і конфліктувати – у цьому ми сильні та досвідчені. Але чи вміємо ми співпрацювати? ГО «Молода Черкащина» у рамках проекту «Молодь – рушійна сила реформ» розпочинає набір на 3-й навчальний семінар «Школа співпраці з владою».

ЩО?

Під час навчання ви дізнаєтеся:

- для чого потрібен діалог між владою та громадою;

- які існують механізми та інструменти співпраці між владою та громадою;

- що таке громадські консультації і як їх проводити;

- що таке адвокаційні кампанії і як їх планувати.

Наприкінці отримаєте «домашнє завдання» від тренерів, виконавши яке краще за інших зможете виграти цінний приз!

ДЕ? У Черкасах або біля міста.

КОЛИ? Протягом 21-24 вересня.

ДЛЯ КОГО? Для представників громадських організацій та місцевого самоврядування від 18 до 35 років з Черкаської, Полтавської, Вінницької та Кіровоградської областей.

ДЛЯ ЧОГО? Громадські активісти та представники місцевого самоврядування часто перебувають у конфлікті та боротьбі. А що, якби вони сконцентрувалися на спільній меті – розвитку міста/села? Випрацювали спільну позицію цього розвитку? Розвинули взаємовигідні взаємини та допомагали втілювати задумане? На цьому семінарі ми поговоримо чи можливо це і які механізми для налагодження співпраці застосовують в інших країнах.

Як стати учасником?

Учасники семінару відбирають на конкурсній основі згідно із заповненими заявками на участь https://goo.gl/IClQx1

Заявки слід заповнити до 24:00 10 вересня 2017 року. Про рішення організаторів щодо вашої участі буде повідомлено до 14 вересня. Організатори забезпечують проживання та харчування, усі навчальні матеріали. Дорожні витрати покриваються лише за наявності проїзних документів (автобусні чи залізничні квитки не вище купейного класу).

Детальніше про мережу «Творці майбутнього» можна прочитати тут http://tvorci.org.ua/

З питаннями звертайтеся на пошту mch_coalition@ukr.net

Цей семінар проводиться в рамках  проекту «Просування реформ в регіони» за сприяння Європейського Союзу (http://ec.europa.eu/europeaid). Окремі думки, висловлені в матеріалах або озвучені на заході, є особистою позицією авторів/спікерів і жодним чином не відображають точку зору Європейського Союзу.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.