bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг з психологічної підтримки
11.08.2017

Громадська  організація «РЕОМ» в рамках проекту «Подолання кризи та розбудова України – Час діяти!» оголошує набір на участь у тренінгу для практикуючих психологів, працівників психологічних центрів, громадських та гуманітарних організацій, які працюють у сфері психологічного відновлення людей, що постраждали в наслідок збройного конфлікту на сході. Дедлайн - 19 серпня 2017 р.

Метою тренінгу є надати учасникам новітні знання та практичні навички з психологічної підтримки, відновлення та повернення до мирного цивільного життя постраждалих осіб, їх подальшої інтеграції у громади.

Перевагу буде надано аплікантам з Донецької, Луганської, Запорізької, Харківської та Дніпропетровської областей.

Тренінг буде проходити з 31 серпня по 02 вересня 2017 року включно у місті Бердянськ.

Участь у тренінгу безкоштовна. При повній участі учасники забезпечуються проживанням, харчуванням, компенсація квитків буде проходити тільки за наявністю оригіналів в обидві боки.

Для участі необхідно заповнити анкету за посиланням https://goo.gl/forms/iVS5rGDPFMV8NySm1 до 19 серпня 2017 року. Про результати відбору буде повідомлено 20 серпня 2017 року на електронну адресу кандидата.

За додатковими питаннями та коментарями будь ласка звертайтеся до координаторки проекту Наталі Семиволос за електронною адресою [email protected]

Тренінг проводиться за фінансової підтримки Institut für Auslandsbeziehungen (Berlin) з використанням ресурсів Міністерства Іноземних Справ Німеччини рамках проекту «Подолання кризи та розбудова України – Час діяти!».

 

Матеріал підготовлений у рамках спеціального медіа-проекту «Інформація для свідомих дій: почуй голос постраждалих внаслідок конфлікту на сході України», що  впроваджується Ресурсним центром ГУРТ за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією уряду США. 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.