bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

У Сумах обговорюватимуть кращі практики організації та проведення наметових таборів
02.08.2017

З 13 по 15 серпня 2017 року у м. Суми відбудеться Всеукраїнський семінар, спрямований на формування бережливого ставлення до навколишнього природного середовища. Програмою семінару передбачено обмін досвідом формування бережливого ставлення до навколишнього  природного середовища в умовах наметового табору, поширення практик організації та проведення наметових таборів. Дедлайн - 7 серпня 2017 р.

Програмою семінару передбачено обмін досвідом формування бережливого ставлення до навколишнього  природного середовища в умовах наметового табору, поширення практик організації та проведення наметових таборів як виду неформальної роботи з молоддю.

У заході також передбачена участь представників структурних підрозділів з питань молоді обласних та Київської міської державних адміністрацій, громадських організацій, інших установ та організацій, що мають досвід  проведення наметових таборів та готові ділитися ним.

Відбір учасників з числа громадських організацій, інших установ та організацій здійснюється шляхом заповнення анкети  до 07 серпня 2017 року за посиланням goo.gl/jkSxU7.

Проїзд до м. Суми та у зворотному напрямку, а також проживання та харчування учасників забезпечуватиметься за рахунок організаторів.

Організатори:

Міністерство молоді та спорту України, Державний інститут сімейної та молодіжної політики Управління молоді та спорту Сумської обласної державної адміністрації   Сумський обласний центр відпочинку, оздоровлення, туризму 

Контакти

  • 044-246-69-34

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.