bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг «Управління проектами в НУО та залучення донорського фінансування»
19.07.2017

Міжнародна організація «Інститут висвітлення війни та миру» (Institute for War and Peace Reporting) запрошує менеджерів громадських організацій цільових регіонів (Київ, Львів, Одеса, Харків) подати заявку на участь у триденному тренінгу «Управління проектами в НУО та залучення донорського фінансування», який відбудеться у Києві 18-20 серпня 2017 року. Дедлайн - 7 серпня 2017 р.

Захід проходить в рамках проекту «Більше фактів для діалогу» (More Facts for Dialogue), який виконує Інститут висвітлення війни та миру (IWPR) в Україні за підтримки Міністерства закордонних справ Королівства Нідерландів, спрямованого на збільшення прозорості та підзвітності влади, боротьбу з корупцією, громадський контроль та моніторинг реформ за Угодою про асоціацію з ЄС, що мають регіональний вимір, через підтримку проектних ініціатив регіональних партнерств (кластерів) активістів і журналістів Києва, Львова, Одеси, Харкова й відповідних областей та розбудову їх спроможності (шляхом навчання, менторингу та юридичної підтримки).

Мета тренінгу – надати учасникам знання з управління проектами з огляду на досягнення очікуваних результатів й допомогти у плануванні та реалізації проектів, що сприяють виконанню місій громадських організацій. Тренінг навчить планувати часові, людські та фінансові ресурси для досягнення найкращих результатів під час виконання проектів. Під час тренінгу будуть використані приклади вдалих та невдалих проектів з медіа середовища, а також висвітлені вимоги міжнародних донорів до управління проектами та звітування. Опанування елементів моніторингу та оцінки проектів допоможе вчасно корегувати дії відповідно до намічених результатів.

Програма тренінгу включатиме такі теми:

  1. Визначення понять, різниця між проектним підходом та поточною роботою НУО
  2. Місце проекту в стратегічному розвитку організації
  3. Планування проекту: цілі, завдань, очікуваних результатів та діяльності за проектом
  4. Бюджетування та розподіл ресурсів
  5. Пошук фінансування та побудова співпраці з міжнародними донорськими організаціями. 
  6. Управління персоналом, управління часом, управління фінансами 
  7. Внутрішня та зовнішня комунікації під час управління проектами
  8. Оцінювання отриманих результатів та складання описових звітів. Вимоги донорів. 

 Тренінг проводить Ірина Негрєєва, незалежний консультант й тренер з управління проектами та моніторингу і оцінки. Має 18-річний досвід співпраці з проектами технічної допомоги міжнародних організацій в якості менеджера комунікації, моніторингу та оцінки, координатора грантових програм, тренера та консультанта. Експерт з розробки стратегій, планування, реалізації, оцінювання проектів, та звітування.

На тренінгу також плануються виступи кількох спікерів, серед яких Андрій Кулаков, програмний директор МГО «Інтерньюз Україна» з 2006 року, з величезним досвідом співпраці з різноманітними міжнародними донорами, ЗМІ та НУО. Про інших спікерів відібраних учасників ми повідомимо додатково.  

Зацікавлені особи мають заповнити заявку ТУТ до понеділка, 7 серпня 2017 року включно.

Учасники тренінгу будуть відібрані на конкурсних засадах. Перевага буде надана в першу чергу представникам грантоотримувачів проекту, а потім іншим мотивованим учасникам з означених цільових регіонів. За наявності вільних місць учасники з інших регіонів також матимуть змогу потрапити на тренінг. Про результати відбору відібрані учасники тренінгу дізнаються не пізніше 11 серпня.

Запитання просимо надсилати на адресу [email protected]. Якщо ви не знайдете посилання на онлайн бланк заявки безпосередньо при цьому анонсі, надішліть запит на цю електронну пошту.

 Про IWPR:

IWPR – це відзначена нагородами некомерційна організація, що займається питаннями ЗМІ та прав людини. На даний момент вона представлена майже в трьох десятках країн у всьому світі і дає право голосу тим, хто втягнений в конфлікт, знаходиться в умовах кризи та змін. IWPR допомагає людям у найскладніших умовах отримувати доступ до інформації, необхідної для позитивних зрушень у їхньому житті – вимагати від уряду підзвітності, конструктивних рішень, зміцнення громадянського суспільства та захисту прав людини. IWPR формує навички та здібності місцевих журналістів, підтримує локальні ЗМІ, співпрацює із громадянським суспільством та урядами для того, щоб інформація мала якомога більший вплив.

Більше інформації про діяльність IWPR в Україні на Facebook IWPR Ukraine

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.