bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг «Адвокація прав ВПО та співпраця з органами влади» у Полтаві та Львові
17.07.2017

Група впливу» запрошує представників неурядових організацій та ініціатив на тренінги «Адвокація прав ВПО та співпраця з органами влади», які відбудуться 7-8 серпня у Полтаві і 11-12 серпня 2017 р. у Львові.

Ми розглянемо наступні питання: Що таке адвокація? Якими є механізми адвокації в глобальних структурах на кшталт ООН, Раді Європи та ЄС? Як це працює в Україні й хто може стати «адвокатом добрих справ» у не завжди сприятливих вітчизняних умовах? І як нарешті досягнути своєї мети при цьому?

Учасники попрактикують та отримають знання про:
- особливості роботи з постійними представниками різних країн в Україні,
- основні етапи адвокаційної кампанії,
- про розробку плану міжнародної адвокації,
- визначення актуальних потреб ВПО,
- приклади успішних адвокаційних кампаній на місцевому рівні, якими при цьому є канали комунікації та ключові меседжі,
- інструменти адвокаційних кампаній.

Крім того на учасників тренінгу очікує багато практичних і корисних завдань, які допоможуть їм у майбутній роботі.

У Полтаві тренінг відбудеться 7-8 серпня 2017 р. Усі зацікавлені представники неурядових організацій Полтавщини можуть заповнити анкету за посиланням goo.gl/x8XMMv. Зауважте, це необхідно зробити до 28 липня 2017 р. Ті, хто пройде відбір, отримають підтвердження участі не пізніше 30 липня.

У Львові тренінг запланований на 11-12 серпня ц. р. Анкета для представників громадськості Львова та області тут: goo.gl/wvNQ6a. Її потрібно заповнити до 1 серпня ц. р. Відібрані учасники отримають підтвердження про участь не пізніше 5 серпня.

Про місця проведення тренінгів ми повідомимо додатково.

Участь у заходах безкоштовна. Організатори забезпечують проживання та харчування учасників, а також відшкодування транспортних витрат (автобус/вагон типу плацкарт чи купе/вагон Інтерсіті 2-го класу) за наявності оригіналів квитків та заздалегідь підготовленої ксерокопії зворотного квитка.

Тренінги відбудуться в рамках проекту «Посилення захисту прав ВПО через співпрацю Уповноваженого ВРУ з прав людини з громадянським суспільством», який реалізовує ГО «Група впливу» у співпраці з Секретаріатом Уповноваженого ВРУ з прав людини за підтримки Програми розвитку ООН.

Матеріал опублікований у рамках спеціального медіа-проекту «Інформація для свідомих дій: почуй голос постраждалих внаслідок конфлікту на сході України», що  впроваджується Ресурсним центром ГУРТ за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією уряду США.

Контакти

Коментарі

козлова алла   2473 дні тому   #  

Чи можлива участь осіб з Миколаївської обл?

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.