bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг «Робота зі ЗМІ. Медіа простір ГО» (Суми)
03.07.2017

5-6 серпня 2017 року в м.Суми відбудеться тренінг «Робота зі ЗМІ. Медіа простір ГО». Дедлайн - 23 липня 2017 р.

Тренінг “Робота зі ЗМІ. Медіа простір ГО” відбудеться для активної молоді, представників ініціативних груп та громадських організацій Сумської, Харківської, Полтавської, Луганської, Донецької, Дніпропетровської та Запорізької областей. Захід проводиться в рамках проекту Сумського обласного комітету молодіжних організацій (СОКМО) «Школа громадської активності», за фінансової підтримки NED.

СУТЬ ЗАХОДУ: під час проведення тренінгу учасники отримають базові знання та навички з основ роботи в медіа просторі, а також, дізнаються, як зробити успішну інформаційну камапанію та, як правильно працювати з місцевими ЗМІ.

УЧАСНИКИ: активісти, студенти, представники ініціативних груп із вищезазначених областей, представники громадських організацій віком від 16 до 35 років.

ОРГАНІЗАТОРИ забезпечують учасникам проживання, харчування, компенсують вартість проїзду при наявності оригіналів квитків в обидві сторони та за виконання умов участі в заході!

Учасники мають дотримуватись програми заходу, брати активну участь в ній.

ВІДБІР учасників відбувається на конкурсній основі. Для участі у відборі Вам необхідно заповнити АНКЕТУ до 20:00 23 липня 2017 року. Анкети, надіслані після вказаного часу розглядатись не будуть. Результати відбору будуть відомі до 20:00 25 липня.

За детальною інформацією звертайтесь: +380664160018 (Романченко Кароліна).

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.