bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Навчальний візит із соціального підприємництва та громадянської відповідальності
26.06.2017

21-25 липня 2017 р. в Івано-Франківську відбудеться навчальний візит із соціального підприємництва, проектного менеджменту та громадянської відповідальності «Ухоробрене юнацтво». «Молодіжна організація «СТАН» запрошує взяти участь у події креативних молодих людей віком від 14 до 18 років із Донецької, Луганської, Харківської та Одеської областей. Дедлайн - 11 липня 2017 р.

У «Молодіжній лабораторії соціального підприємництва та громадянської відповідальності «Ухоробрене юнацтво / Encouraged youngsters»  учасники та учасниці ознайомляться із культурою та кращими практиками одного з найбільш розвинутих та проєвропейських міст України.

Мета проекту: сприяти розвитку активної молоді зі східних та південних областей України у сфері соціального підприємництва та підсилити громадянську відповідальність, задля розбудови демократичного суспільства та покращення соціальної та економічної ситуації вразливих груп населення.

Навчання здійснюватиметься у п’ять модулів, кожен з яких складатиметься з неформального спілкування та інтерактивних вправ. Наприкінці візиту буде створена спільна міжрегіональна ініціатива. Активіст(к)и розроблять ідеї соціальних підприємств, що задовільнили би потреби їхніх громад. Ці ідеї вони зможуть представити у вигляді проектів та подати на фінансування до Британської Ради в рамках програми «Активні Громадяни».

У жовтні найактивніші учасники(ці) «Ухоробреного юнацтва» вирушать до Польщі (у місто Поронін, що поблизу Закопаного) в рамках програми Україно-Польських освітніх візитів для молоді за підтримки Polish National Centre of Culture.

Щоб взяти участь у навчальному візиті «Ухоробрене юнацтво», достатньо до 11 липня заповнити анкету за посиланням:
https://goo.gl/QjU7TV

Про результати відбору організатор(к)и проекту повідомлять не пізніше 13 липня.

Проект «Ухоробрене юнацтво» втілює «Молодіжна організація «СТАН» в рамках проекту «Соціальне підприємництво як інноваційний механізм вирішення питань суспільного розвитку», який є частиною програми «Сприяння розвитку міжсекторного партнерства в цілях захисту інтересів дітей: долучення ВПО до активних учасників процесу», що втілюється за фінансової підтримки Федерального Міністерства економічного розвитку та співпраці Німеччини.

Проект є логічним доповненням довготривалої програми «Сприяння діалогу та примиренню в регіонах України», який реалізується Молодіжною організацією “СТАН” за підтримки National Endowment for Democracy з 2015 року.

Матеріал опублікований у рамках спеціального медіа-проекту «Інформація для свідомих дій: почуй голос постраждалих внаслідок конфлікту на сході України», що  впроваджується Ресурсним центром ГУРТ за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією уряду США. 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.