bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Дискусійні клуби з участю іноземних стажерів від проекту Media`21
22.06.2017

«Media’21» - це нова сучасна платформа для комунікації та пошуку рішень давно вже наболілих проблем. Це можливість кожному спробувати себе у ролі журналіста, побачити проблему з різних перспектив та нарешті зрозуміти один одного. Це можливість нарешті долучитися до вирішення нагальних проблем і стати лідером у своєму середовищі. 

Це 12 дискусійних клубів, 65 іноземних стажерів та топові українські компанії - можливість обговорити такі актуальні теми сьогодення, як: освіта, енергетика, наркозалежність та здоровий спосіб життя. Дискусійні клуби будуть проводитися 3 рази на тиждень та мають на меті привернення дедалі більшої уваги до вказаних проблем. 

Програма має на меті розвинути лідерські якості в іноземних стажерів та учасників дискусійних клубів, створити нову медіа платформу для поширення інформації про нагальні проблеми сучасного суспільства та залучення до вирішення цих проблем дедалі більшої кількості людей.

Організатором проекту Media 21 є міжнародна волонтерська організація AIESEC, учасниками якої є понад мільйон людей у 127 країнах світу.

Проект складається з однієї хвилі, яка триватиме з 17.07.2017 до 29.08.2017, дискусійні клуби триватимуть з 21.07 до 23.08.2017

Реєструйся та дізнайся більше про суперову можливість: https://goo.gl/LMERui

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.